Ana SayfaKimdirŞebnem Zorlu Kimdir?

İlgili Postlar

Şebnem Zorlu Kimdir?

Türk oyuncu olan Şebnem Zorlu Kimdir? Şebnem Zorlu kaç yaşında ? Şebnem Zorlu diziler nelerdir? Şebnem Zorlu filmleri nelerdir? Şebnem Zorlu aslen nereli? Şebnem Zorlu hangi burç? Şebnem Zorlu hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

4 Mart  Doğumlu Ünlüler

Şebnem Zorlu Kaç Yaşında? Şebnem Zorlu Aslen Nereli? Şebnem Zorlu Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Şebnem Zorlu, 4 Mart 1977 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı oyuncu Balık burcudur.

Balık Burcu Ünlüler

Şebnem Zorlu Kimdir?

Başarılı oyuncu Şebnem Zorlu, 4Mart 1977 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. ilkokul’dan lise ehayatına kadar İstanbul da okumuş ve tiyatroyla ilgilenmiştir. Oyunculuk üzerine çalışmalar yapan yoğun çalışma programına dayanan ve başarısını da Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünde yansıtmıştır. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Şebnem Zorlu, Çeşitli okul oyunlarında yer almış ve 1997 de Böyle mi Olacaktı, 2002 de Seni Yaşatacağım, 2003 de Çaylak, 2003 de Hande rolü ile Bir İstanbul Masalı, 2005 de Beyaz Gelincik, 2006 da Arka Sokaklar, 2007 de Zeynep Eroğlu rolüyle kendisini sanat camiasına duyurmuştur. Belli bir kitle yapan başarılı oyuncu set çalışmalarının da aranan isimleri arasında yer almaktadır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler