Ana SayfaKimdirGamze Doğanoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Gamze Doğanoğlu Kimdir?

Türk oyuncu olan Gamze Doğanoğlu Kimdir? Gamze Doğanoğlu kaç yaşında ? Gamze Doğanoğlu diziler nelerdir? Gamze Doğanoğlu filmleri nelerdir? Gamze Doğanoğlu aslen nereli? Gamze Doğanoğlu hangi burç? Gamze Doğanoğlu hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

24 Haziran Doğumlu Ünlüler

Gamze Doğanoğlu Kaç Yaşında? Gamze Doğanoğlu Aslen Nereli? Gamze Doğanoğlu Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Gamze Doğanoğlu, 24 Haziran 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı oyuncu yengeç burcudur.

Yengeç Burcu Ünlüler

Gamze Doğanoğlu Kimdir?

Başarılı oyuncu Gamze Doğanoğlu, 24 Haziran 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlkokul ve Ortaokul İstanbul da geçirmiş ve ortaokul yıllarında tiyatro ile uğraşmış ve güzel deneyimler kazanmıştır. Lise ve üniversite de ise kendini geliştiren Gamze Doğanoğlu, Haliç Koç Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro bölümünü kazanmış ve mezun olmuştur. Eğitim Bittikten sonra Arka Sokaklar, Kalbimin Sultanı ve Alija gibi projelerde rol almıştır. Ayrıca Hopi, Tadım ve Akbank reklam filmlerinde de yer alan Gamze Doğanoğlu Mandalina Oyunculuk Atölyesinde Temel Oyunculuk eğitimi almıştır. Gamze Doğanoğlu 1.63 cm boyunda ve 43 kilodur.

Gamze Doğanoğlu Rol Aldığı Diziler

  • 2017 – Arka Sokaklar
  • 2018 – Alija
  • 2018 – Kalbimin Sultanı

Gamze Doğanoğlu Rol Reklamlar

  • 2017 – Akbank
  • 2018 – Hopi
  • 2018 – Tadım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler