Ana SayfaKimdirDilara Yeşilyaprak Kimdir?

İlgili Postlar

Dilara Yeşilyaprak Kimdir?

Türk oyuncu olan Dilara Yeşilyaprak Kimdir? Dilara Yeşilyaprak kaç yaşında ? Dilara Yeşilyaprak diziler nelerdir? Dilara Yeşilyaprak filmleri nelerdir? Dilara Yeşilyaprak aslen nereli? Dilara Yeşilyaprak hangi burç? Dilara Yeşilyaprak hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

1 Ocak Doğumlu Ünlüler

Dilara Yeşilyaprak Kaç Yaşında? Dilara Yeşilyaprak Aslen Nereli? Dilara Yeşilyaprak Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Dilara Yeşilyaprak, 1 ocak 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbul olan başarılı oyuncu oğlak burcudur.

Oğlak Burcu Ünlüler

Dilara Yeşilyaprak Kimdir?

Başarılı oyuncu Dilara Yeşilyaprak, 1 ocak 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Benim Adım Melek dizisine dahil olan genç ve güzel oyuncu Dilara Yeşilyaprak, İstanbul’da bulunan Maltepe Üniversitesinden mezun olmuştur.  Mezun olduktan hemen sonra Temel Oyunculuk ve Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi almış ve ilk önemli deneyimini Benim Adım Melek dizisinde gösterme şerefi kazanmıştır. Ayrıca Kamera Önü Oyunculuk eğitimi sayesinde herkes güzel oyuncu günümüzde rol aldığı diziler ile dikkatleri üzerine çekmektedir. İlk Deneyimi olan Benim Adım Melek dizisinde takipçileri ondan güzel beklentiler bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler