Ana SayfaÜnlülerYağmur Ünal alkolü fazla kaçırınca çöp kamyonunun içine düştü!

İlgili Postlar

Yağmur Ünal alkolü fazla kaçırınca çöp kamyonunun içine düştü!

Yağmur Ünal alkolü fazla kaçırınca çöp kamyonunun içine düştü! Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal alkolü fazla kaçırınca talihsiz bir kaza yaşadı. Ünal, ayakta durmakta zorlandı, sonunda dengesini kaybetti ve çöp kamyonunun içine düştü O anlar kameralara yansıdı. Detaylar haberimizde…

Yağmur Ünal, sevgilisi Kasım Garipoğlu ile ayrıldı!

Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal’ın gecesi olaylı bitti

Türkan Şoray’ın, Cihan Ünal ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Yağmur Ünal, mutlu başlayan gecenin sonunda tatsız bir sürpriz yaşadı. Yağmur Ünal, alkolü fazla kaçırınca, olanlar oldu.

Yağmur Ünal Kimdir?

Yağmur Ünal sevgilisini ablasıyla tanıştırdı

Geçtiğimiz günlerde kıskançlık drizi nedeni ile aşk yaşadığı Kasım Garipoğlu ile ayrıldığı iddia edilen ünlü yapımcı Yağmur Ünal, gündeme gelen iddiaların aksine sevgilisi Kasım Garipoğlu’nu ailesi ile tanıştırmaya başladı. Kasım Garipoğlu’nu ilk olarak Cihan Ünal’ın başka bir kadınla gerçekleştirdiği evliliğinden dünyaya gelen ablası Irmak Ünal ile tanıştıran Yağmur Ünal, gecenin sonunda alkolün etkisini kötü hissetti.

Kasım Garipoğlu Kimdir?

Yağmur Ünal alkolü fazla kaçırınca olanlar oldu

Bir yemek organizasyonu yaparak ablası Irmak Ünal ve sevgilisi Kasım Garipoğlu’nu bir araya getiren Yağmur Ünal, mekan çıkışında ayakta durmakta zorlanıyordu. Yürümekte güçlük çektiği dikkat çeken Yağmur Ünal’a ablası Irmak Ünal’dan destek geldi. Irmak Ünal, Yağmur Ünal’ın koluna girerek yürümesine yardımcı olmaya çalıştı. Ancak, büyük talihsizliğin yaşanmasına engel olamadı.

Irmak Ünal kimdir?

 

Yağmur Ünal çöp kamyonunun içine düştü

Alkol yüzünden zor yürüyen Yağmur Ünal, bir de topuklu ayakkabısı yüzünden zor anlar yaşayınca, çöp kamyonunun içine düştü. Dengesini kaybeden Yağmur Ünal, İstanbul Beşiktaş Belediyesi’ne ait çöp toplama aracının içine düştü. Ünal, ablası Irmak Ünal, belediye çalışanları ve çevredeki vatandaşların yardımı ile çöp kamyonunun içinden çıkarıldı.

 

Ayakkabıları eline aldı

Düşmenin etkisi ile ayağından çıkan topuklu ayakkabılarını giymeye yeltenmeyen Yağmur Ünal, ayakkabılarını eline alıp zor da olsa aracına bindi.

Yağmur Ünal, bir süredir ünlü iş adamı Kasım Garipoğlu ile aşk yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde kıskançlık krizi nedeniyle ayrıldıkları iddia edilse de, iddialar asılsız çıktı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler