Ana SayfaÜnlülerYağmur Tanrısevsin'den Samimi Açıklamalar

İlgili Postlar

Yağmur Tanrısevsin’den Samimi Açıklamalar

Yağmur Tanrısevsin, Elele’nin yeni sayısının kapağında yer aldı. Çekim sonrasında röportaj veren Yağmur Tanrısevsin’den samimi açıklamalar geldi. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

Hayatını Özetledi

Oyunc Yağmur Tanrısevsin, Elele dergisinin mayıs sayısına konuk oldu. Oyuncu, hayattaki değerlerini şöyle anlattı:

“Adaletsizlik ve haksızlık benim hiç tahammül edemediğim bir şey. Bana ya da başkalarına fark etmez. O zaman içimden bir güç çıkıyor; ortalığı kasıp kavurabileceğim. Beni iyi tanıyan herkes, en değer verdiğim şeyin bu olduğunu bilir.” Oyuncu, mesleki motivasyonu hakkında “Heyecanlandığım bir karakter ve proje ile karşılaştığımda motivasyonum çok yükseliyor. O zaman başka bir motivasyon aracına ihtiyaç duymuyorum aslında” dedi.

Yağmur Tanrısevsin’den Samimi Açıklamalar

Yağmur Tanrısevsin, “Hangi tür davranışlar o kişiden uzaklaşmanıza sebep olur?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Kendini çok özel ve değerli görüp, başka insanları sahip olduklarından ya da olamadıklarından dolayı küçümseyenlerden koşarak uzaklaşabilirim.” Ünlü oyuncu aşkta asla olmaması gereken şeyleri ise şöyle sıraladı: “Bencillik ve haksızlık ise olmaması gerekenler. Paylaşım, paylaşabilmek ise olmazsa olmaz benim için. Bunun aşkı ve heyecanı devam ettirdiğini düşünüyorum.”

Kerem Bursin’in Ajansından Açıklama

Güzel oyuncunun adı bir süre önce eski rol arkadaşı Kerem Bursin’le aşk dedikodularına karışmıştı ki o dedikodulara Bursin’in ajansından açıklama gelmişti;

“Oyuncumuz Kerem’in hayatında kimse olmamakla birlikte işlerimize her zamanki yoğun tempo ile devam etmekteyiz. Değerli Magazin mensuplarının da bu süreç içerisinde sadece oyuncumuza değil ama herkese böyle hassas bir dönemde saygı duyulmasını rica ederiz…”

Günfer Günaydın Ajans

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler