Ana SayfaÜnlülerMüzik Dünyasında Yeni Bir İkili Doğuyor

İlgili Postlar

Müzik Dünyasında Yeni Bir İkili Doğuyor

Müzik dünyasında yeni bir ikili doğuyor. Bu zamana kadar başta Buray olmak üzere, Demet Akalın’dan Mustafa Ceceli’ye, Ferhat Göçer’den Funda Arar, Koray Avcı, Ziynet Sali ve bir çok sanatçıya şarkılar veren Gözde Ançel uzun zamandır üzerinde çalıştığı düet albüm projesinin ilkini tamamladı.

Şarkı Kliplendirildi

Buray şarkılarının söz ve bestecisi olarak tanıdığımız Gözde Ançel, Samet Aydın’la ortak bir çalışmaya imza atarak müzik dünyasında biz de varız diyor.

Ahmet Can Tekin yönetmenliğinde ilk şarkıları olan ‘Saklı Bahçelerim' e klip  çeken  ikili, bu çalışma için Patara’ya giderek uçsuz bucaksız sahilde kum fırtınası arasında şarkıyı kliplendirdi.

Müzik Dünyasında Yeni Bir İkili Doğuyor

Klipte 2 ayrı evrende birbirlerini arayıp, 3. Evrende buluşan sevgiliyi canlandıran ikili oldukça farklı bir klibe de imza attı. Aslen elektrik elektronik mühendisi olan Ançel, uzun zamandır yurt dışında yaşam sürmektedir ve profesyonel müzik hayatı Ferhat Göçer’in başlattığı beste yarışmasında birinci olmasıyla başlamıştır. Ardından beğenilen sanatçı Buray’la ardı ardına yaptığı dört albümde de bütün şarkılarına imza atarak ve diğer başarılı çalışmalarıyla da müzik dünyasında adından sıkça bahsettirmiştir. Birlikte büyük başarıları hedefleyen Gözde Ançel ve Samet Aydın müzik dünyasında daha şimdiden
yeni bir ikili doğuyor şeklinde yorumlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler