Ana SayfaDedikoduYağmur Tanrısevsin'den Aşk Açıklaması

İlgili Postlar

Yağmur Tanrısevsin’den Aşk Açıklaması

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Özel hayatı hakkında konuşan Yağmur Tanrısevsin’den aşk açıklaması geldi. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

“Çok Eleştiririm”

Derginin sorularını da yanıtlayan oyuncu, “Ekranda kendini izlerken çok eleştirir misin?” sorusu üzerine şöyle dedi: “Çok eleştiririm. O yüzden projelerimi tarafsız bakabilecek, güvendiğim kişilerle izlerim ki eleştirinin dozunu kaçırmayayım.”

Yağmur Tanrısevsin: Yeni Projeler Geliyor

Kendi seramik markası Muur için atölyesinde tasarımlar yapan Yağmur Tanrısevsin, yakın zamanda yeni sürprizlerle sevenlerinin karşısına çıkacağını da açıkladı: “Çok güzel sürprizlerim olacak bu sene, hem oyuncu hem de tasarımcı olarak. Planladığım bazı projeleri gerçekleştireceğim için yoğun, tempolu ve heyecanlı bir yıl beni bekliyor. Hayatımla ilgili yeni hayaller, planlar, hedefler oluşturdum. Çok mutlu, huzurlu ve yeni yolculuklar için heyecanlıyım.”

Röportajında aşk hakkında da konuşan Yağmur Tanrısevsin, âşıkken nasıl biri olduğunu şöyle anlattı: “Bazen çok güçlü bir kadın gibi hissederim, bazen de küçük bir kız çocuğu gibi. Ama hepimiz öyle değil miyizdir zaten?”

Yağmur Tanrısevsin kimdir?

Yağmur Tanrısevsin’den Aşk Açıklaması

Özel hayatı hakkında konuşan Tanrısevsin, Mahsun Kırmızıgül’ün oğlu Mahmut Kırmızıgül ile aşk yaşadığı iddiasına ilk kez cevap verdi.

Mahsun Kırmızıgül’ün oğlu Mahmut Kırmızıgül ile sürekli çıkan aşk dedikoduları hakkında da konuşan oyuncu, “Daha öncede yakın arkadaş olduğumuzu söylemiştik. Böyle bir şey olsa neden paylaşmayayım” açıklamasını yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler