Ana SayfaDedikoduGülşen'den Genç Şarkıcı Alya'ya Övgü Yağdı

İlgili Postlar

Gülşen’den Genç Şarkıcı Alya’ya Övgü Yağdı

Özel bir davette sahne alan Gülşen, merlektaşı Alya’yı sahnesine davet ederek birlikte düet yaptılar. Gülşen’den genç şarkıcı Alya’ya övgü yağdı. İşte detaylar;

Şarkıcı Gülşen Dünya Yıldızı Markanın Reklam Yüzü Oldu!…

Son dönemlerin en çok konuşulan başarılı şarkıcı Gülşen, dünyaca ünlü bir hazır giyim markasının reklam yüzü seçildi. Söylediği parçaları kadar kendine has stiliyle de haberlerden eksik olmayan güzel şarkıcı, dünyaca ünlü marka için özel bir koleksiyon hazırladı. Gülşen, bu özel koleksiyonunu hazırlarken de lolipop renklerinden ilham aldığı öğrenildi…

Twist Reklam Yüzü Gülşen
Twist Reklam Yüzü Gülşen

Şarkıcı Gülşen ’in 40 parçadan oluşan Twist adlı koleksiyonu için objektifler karşısında verdiği pozlar ise görenleri adeta büyüledi. Son aylardaki sahnelerinde tercih ettiği kıyafetleriyle magazin gündemden düşmeyen Gülşen, ‘Kuralsız’ olarak nitelediği ve Twist markası için tasarladığı kıyafetlerini tanıttı. Ayrıca Gülşen, markanın reklam filminde de boy gösterdi.

Gülşen kimdir?

Gülşen’den Genç Şarkıcı Alya’ya Övgü Yağdı

Özel bir davette sahne alan Gülşen, merlektaşı Alya’yı sahnesine davet ederek birlikte düet yaptılar. Gülşen, ” Ben geceleri gezemiyorum bu nedenle sadece adını çok duyuyordum ve merak ediyordum. Çok başarılı olduğunu bildiğim sevgili Alya aramızda” diyerek sahnesini bıraktı. Alya sesi ve güzelliği ile gecede adından söz ettirdi.

İki ünlü ismin düeti dinlemeye gelenler tarafından çok beğenildi ve düet sosyal medyada çok paylaşıldı. Alya önümüzdeki günlerde sahnelerde rüzgar estirmeye devam edecek gibi görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler