Ana SayfaDünyaWillie Garson Yaşamını Yitirdi

İlgili Postlar

Willie Garson Yaşamını Yitirdi

Sex And City dizisinde canlandırdığı Stanford Blatch karakteriyle milyonların kalbine taht kuran dünyaca ünlü oyuncu Willie Garson sevenlerini yasa boğdu. Willie Garson yaşamını yitirdi…

Stanford Blatch Çok Sevildi

Bugüne dek onlarca başarılı proejeye imza atan dünyaca ünlü oyuncu Willie Garson canlandırdığı her karakterle çok seviliyordu ama Sex And City dizisinde canlandırdığı Stanford Blatch, karakteriyle bir efsane olmuştu. Belki de en büyük çıkışını Stanford Blatch karakteriyle yapan Willie Garson’dan gelen kötü haber yürekleri sızlattı.

Willie Garson Yaşamını Yitirdi

Bir süredir kanserle mücadele veren Willie Garson’ın bugün yaşamını yitirdiği öğrenildi. Ancak ünlü oyuncunun ölüm nedenin kanser yüzünden mi yoksa farklı bir nedenden mi olduğu yönünde henüz hiçbir açıklama yapılmadı.

Arkadaşları ve Ailesi Yasta

Bir dönemlerin en ünlü dizilerinden Sex and the City’de Sarah Jessica Parker‘ın oynadığı Carrie Bradshaw karakterinin en yakın arkadaşlarından biri olarak ekran karşısına geçen Garson, son olarak devam dizisi olan And Just Like That için aynı karakteri canlandırmak için çalışıyordu ki bugün tüm dünya beklenmeyen bir haberle sarsıldı.

Acı haber Garson’un 2009 senesinde evlat edindiği oğlu Nathen tarafından sosyal medya aracılığıyla duyuruldu. Ünlü oyuncunun arkadaşları sosyal medya hesaplarından şaşkınlıklarını ve üzüntülerini dile getirerek Garson’u andı. İşte o paylaşımlardan bazıları;

Mario Cantone: “Yıkıldım, üzüntüye boğuldum… Sen tanrılardan bir armağan gibiydin”

Cynthia Nixon: “Hepimiz onunla çalışmayı çok sevdik, hatta bayıldık. Hem ekranda hem gerçek hayatta inanılmaz eğlenceliydi. Aydınlığın, arkadaşlığın ve şov dünyasındaki erdemin kaynağı gibiydi”

Michael Patrick King: “Ruhu ve sanatına olan adanmışlığı her gün onunlaydı. Hem insan olarak hem de çok sayıda yeteneğe sahip bir aktör olarak herkes tarafından çok özlenecek.”

Nathen Garson: “Tüm maceralarını benimle yaşadığın ve birçok şeyi başardığın için çok mutluyum. Seninle çok gurur duyuyorum. Seni her zaman seveceğim.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler