Ana SayfaÜnlülerVuslat Dizisi Büyük Bir Avantaj ile Ekranlara Gelecek!

İlgili Postlar

Vuslat Dizisi Büyük Bir Avantaj ile Ekranlara Gelecek!

Kadir Doğulu ve Devrim Özkan’ın başrollerinde yer aldığı Trt 1 kanalının yeni dizisi Vuslat dizisi 7 Ocak Pazartesi günü izleyicilerle ekranda buluşacak.

Uzun zamandır ekranlarda olmayan yakışıklı ve başarılı oyuncu  Kadir Doğulu’nun hayranları merakla yeni rol aldığı dizisinin yayınlanacağı günü merak konusu. Vuslat dizisinin önemli bir avantajı da var. Pazartesi günleri reyting yarışı içine giren Çukur, Söz ve Yasak Elma dizileri ile ciddi bir rekabete girişecek olan Vuslat, Ocak ayının avantajını kullanacak.

Ocak ayı boyunca reklamların azlığı nedeniyle özel kanallar dizilerin yeni bölümleri maalesef yayınlamayacak. İşte böyle önemli bir dönemde yeni yapım Vuslat dizisi, ekranda izlenebilecek sınırlı yapımlardan birisi olacak. Ocak ayı içinde Vuslat dizisinin tutması, izleyici sevdiği durumunda sonraki süreçte Çukur, Söz ve Yasak Elma ile rekabet etmek daha kolay olacak.

Özel kanallar reklam gelirleri düştüğü için Ocak boyunca dizilerin yeni bölümlerini yayınlamama kararı aldı. Ancak TRT1 bu durumu avantaja çevirmek için büyük atak yapacak ve yeni dizisi Vuslat’ı bir an evvel yayınlamak için kolları sıvayacak.

Kadir Doğulu Yeni Dizisi Vuslat’ı Anlattı!

Vuslat gibi Halka dizisi de 15 Ocak Salı günü ekranda yerini alacak!

Bu arada güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ‘Vuslat’ta son olarak yönetmen değişikliği yaşandı.

Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Ümit Kantarcılar ve Mehmet Özgür’ün başrollerini paylaştığı dizinin değişiklikten sonra gelen yeni yönetmeni Barış Yöş oldu.

‘Vuslat’, iyi insan olmak için çıkılan aşk yolculuğunun serüvenlerini ve tüm karakterlerin insana ait hallerini İbni Arabi’nin Satranc-ı Urefa oyunu ile anlatacak.

İlk bölüm fragmanına dair detaylar;

Başrollerini Kadir Doğulu ve Devrim Özkan’ın paylaştığı Vuslat dizisinin kadrosunda Baran Bölükbaşı, Erdem Akakçe, Osman Alkaş, Sennur Nogaylar, Gamze Süner Atay, Şeyla Halis, Murat Karasu, Canan Mutluer ve Özcan Varaylı gibi başarılı isimler de yer alıyor.

Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı gibi imkansız aşkların hikayelerinden ilham alan Vuslat dizisinin senaryosunu Betül Yağsağan kaleme alıyor.

Vuslat dizisi; “İyi insan” olmak için çıkılan “aşk yolculuğu”nun serüvenleri üzerine kurgulanmış olan ve insani kavramlardan başlayarak, derinleşen bir yapıyı konu alıyor.

İlk bölüm fragmanı yayınlanan Vuslat dizisi, gizemli hikayesiyle izleyenleri iyice heyecanlandırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler