Ana SayfaÜnlülerVurgun Dizisi İçin İmaj Değiştiren Deniz Çakır'a Övgüler Yağdı!

İlgili Postlar

Vurgun Dizisi İçin İmaj Değiştiren Deniz Çakır’a Övgüler Yağdı!

Çok yakında FOX izleyicisiyle buluşacak olan, vurgun dizisinde oynayan Deniz Çakır, setten ilk fotoğrafını paylaştı.

Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile ekranlara gelen Çakır, paylaştığı fotoğrafla yeni imajını da gözler önüne sermiş oldu.

Deniz Çakır kimdir?

Birce Akalay’dan yeni imaja övgü yağdı…

Atv’de ekrana gelen ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan çıkarılan ve yakında Fox TV’de başlayacak olan ‘Vurgun’ dizisinin kadrosuna katılan başarılı ve güzel oyuncu Deniz Çakır’ın yeni stili güzel oyuncu Birce Akalay’ı büyüledi.

Güzelliği ile adından söz ettiren başarılı oyuncu Deniz  Çakır’ın simsiyah saçlarını koyu kahve tonuna boyattığı ve kestirdiği gözlerden kaçmadı.

Ünlü Oyuncu, Instagram sayfasından paylaştığı fotoğrafa, “Hayatıma hoşgeldin Reyhan… Bayıldığım bu senaryo beden buluyor gün gün.. Beni sarstı bu kadın .. Bakalım dokunabilecek mi kaplerinize..Az daha sabır.. çok güzel bi iş geliyor… “Vurgun” yakında @foxturkiye ‘da…” notunu düştü.

Dizide kocası 10 yıldır komada olan ve aniden uyanan Reyhan karakterini canlandıran Deniz Çakır’ın bu fotoğrafına, şu sıralar Ağlama Anne dizisinde rol alan Oyuncu arkadaşı Birce Akalay’dan da övgü geldi.

Akalay, paylaşılan fotoğrafı beğenerek yaptığı yorumla Çakır’a şans dilerken, saçlarını beğendiğini de şu sözlerle ifade etti: “Bol şans güzelim,içine sinsin..🙏🏼 ve saç efsane olmuş ba-yıl-dım!!!

Vurgun Dizisine Sürpriz İsimler Dahil Oldu!

Vurgun dizisi hakkında:

GOLD Film/Faruk Turgut’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’nin oturduğu ve senaryosunu Başar Başaran ile Emre Özdur’un kaleme aldığı ’Vurgun” dizisinin çekimleri geçtiğimiz gün başladı.

Çekimleri İstanbul’da devam eden dizinin başrollerini Erkan Petekkaya, Deniz Çakır ve Emre Kınay paylaşıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay’n yanı sıra Begüm Birgören, Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ve Cenk Kangöz gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

On yıl sonra komadan uyanan “Kemal”in hikayesini konu alan “Vurgun” yakında FOX’ta.

Hatırlanacağı gibi Deniz Çakır, 4. sezonu öncesinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden özel hayatı nedeniyle gönderilmişti. Bu gelişmelerden aylar sonra Deniz Çakır, ekrana bomba gibi dönmeye hazırlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler