Ana SayfaÜnlülerİkizlere Hamile Olan Güzel Oyuncu Sahneye Çıktı!

İlgili Postlar

İkizlere Hamile Olan Güzel Oyuncu Sahneye Çıktı!

Başarılı oyuncu  Anıl Altan ile evli olan ve ikiz bebek bekleyen özellikle oynadığı Seksenler dizisinden sonra dikkat çeken oyuncu Pelin Akil, karnı burnunda haliyle tiyatro sahnesine çıkarak büyük cesaret gösterdi.

Hamileliğinde 19 haftayı geride bırakan güzel ve başarılı oyuncu Pelin Akil, ikiz bebeklerine kavuşmak, için sabırsızlıkla gün sayıyor. Pelin Akil, dün son tiyatro oyunu ile izleyici karşısına çıktı. Gecede Akil’i Önem Günal da yalnız bırakmadı. Pelin Akil bu fotoğrafları “İçtenliğini severim senin kadın son oyunumda beni yalnız bırakmadın iyi ki varsın. Seni seviyorum” notu ile Instagram’da paylaştı…

Pelin Akil kimdir?

Pelin Akil’den büyük cesaret!

Hamileliğinde 19 haftayı geride bırakan Pelin Akil, ikiz bebeklerine kavuşmak, için gün sayıyor.

Göbeği iyice belirginleşen Akil, dün son tiyatro oyunu ile izleyici karşısına çıktı.

19 haftalık hamile olan güzel oyuncu Pelin Akil, anne olmak için gün sayıyor. Akil’in, sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğraf ise büyüyen karnı gözlerine önüne serdi.

Kendisi gibi oyuncu Anıl Altan’la olan evliliğini mutlu bir şekilde devam ettiren Pelin Akil, hamileliğini sosyal medya hesabından duyurmuş ve sonrasında yaşadığı duygu geçişlerini de yine hesabından takipçileriyle paylaşmıştı. Gecede Akil’i Önem Günal da yalnız bırakmadı. Pelin Akil bu fotoğrafları “İçtenliğini severim senin kadın son oyunumda beni yalnız bırakmadın iyi ki varsın. Seni seviyorum” notu ile Instagram’da paylaştı… (Sabah)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler