Ana SayfaKimdirVolkan Keskin kimdir?

İlgili Postlar

Volkan Keskin kimdir?

Türk oyuncu olan Volkan Keskin Kimdir? Volkan Keskin kaç yaşında ? Volkan Keskin aldığı roller nelerdir? Volkan Keskin aslen nereli? Volkan Keskin hangi burç? Volkan Keskin hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

16 Ağustos Doğumlu Ünlüler

Volkan Keskin Kaç Yaşında? Volkan Keskin Aslen Nereli? Volkan Keskin  Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Volkan Keskin , 16 Ağustos 1983 yılında Samsun’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı oyuncu Aslan burcudur.

Aslan Burcu Ünlüler

Volkan Keskin Kimdir?

Başarılı oyuncu Volkan Keskin , 16 Ağustos 1983 yılında Samsun’da dünyaya gelmiştir. Başkomiser babası sayesinde içinde İstanbul, Hatay, Elazığ, Kırşehir ve Samsun’un yer aldığı, Anadolu’nun birçok ilinde eğitimini tamamladı. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Elektronik Bölümü mezunudur. Ayrıca Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nü de bitirerek, ikinci bir fakülte diplomasına sahip oldu. Daha sonra da Haliç Üniversitesinde Tiyatro Bölümünde “Tiyatro ve Tv Oyunculuğu” üzerine yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2005 yılında modellik kariyerine başladı. Öğrencilik yıllarında tiyatro ile yakından ilgilenen Volkan Keskin, Londra merkezli bir ajansın dikkatini çekmeyi başardı ve ajansla sözleşme imzaladı. Sayısız defile ve sezon kataloglarında yer aldı. 2007 yılında Star TV ekranlarında yayımlanan ve başrol oyuncusu olduğu “Dağlar Delisi” isimli dizi, ilk TV projesi oldu. 2010 yılında “1453 Fetih” filmi için “Balaban” karakteri için Aksoy yapım ile anlaştı. Ancak film çekimleri sırasında talihsiz bir kaza geçirerek parmağını kırdığı için, film çekimine devam etmedi. 2013 yılında vizyona giren, daha önce Orhan Günşiray, Kartal Tibet, Kuzey Vargın ve Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı Suat Yalaz’ın “Asya Kaplanı” olarak adlandırılan çizgi roman kahramanı Karaoğlan’ın sinema filminde,Karaoğlanı canlandırdı. 2015 yılında Türkiye- İran arasındaki ilk ortak yapım film özelliğini taşıyan ve çekimleri Van ve İran’da yapılan, yönetmenliğini İran asıllı Moharram Zeinal Zadeh’ in yaptığı “Yarının Adı Başka” filminde başrol Mustafa karakterini canlandırdı. Filmde Volkan Keskin, Zelal Dere, Fırat Tanış, Metin Keçeci ve Selahattin Taşdöğen rol alıyor

Filmleri ve Dizileri 
2015 – Yarının Adı Başka
2014 – Vay Başıma Gelenler
2012 – Karaoğlan
2012 – Fetih 1453
2007 – Dağlar Delisi

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler