Ana SayfaKimdirFaical Attougui Kimdir?

İlgili Postlar

Faical Attougui Kimdir?

Türk başarılı sporcu Faical Attougui Kimdir? Faical Attougui kaç yaşında ? Faical Attougui aldığı roller nelerdir? Faical Attougui aslen nereli? Faical Attougui hangi burç? Faical Attougui hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

12 Mayıs Doğumlu Ünlüler

Faical Attougui Kaç Yaşında? Faical Attougui Aslen Nereli? Faical Attougui Hangi Burç?

Başarılı sporcu Faical Attougui , 12 Mayıs 1957 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı oyuncu Boğa burcudur.

Boğa Burcu Ünlüler

Faical Attougui Kimdir?

Başarılı sporcu Faical Attougui , 12 Mayıs 1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Arap Kökenli Fransız kick boks sporcusu, sinema ve dizi oyuncusudur. Çok rollerde yer alan faical Attougui, Şu sıralar TRT 1 ekranlarında yayınlanan Şampiyon dizisinde ilk rakip olarak oynamıştır. Tolga Sayışman ile 3 hafta süren sıkı antrenmanın ardından ringde de karşı karşıya gelerek Şampiyon dizisinin ilk bölümünde yer almıştır. ‘Rouge One: Bir Star Wars Hikayesi’, ‘Başlangıç (Inception)’, ‘Yeşil Bölge (Green Zone)’ gibi dünyaca ünlü filmlerde dövüş koreograflığı ve dublörlük yapan Faical Attougui Şampiyon dizisi ile büyük kitle yakalamıştır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler