Ana SayfaKimdirİştar Gökseven Kimdir?

İlgili Postlar

İştar Gökseven Kimdir?

Türk oyuncu olan İştar Gökseven Kimdir? İştar Gökseven kaç yaşında ? İştar Gökseven aldığı roller nelerdir? İştar Gökseven aslen nereli? İştar Gökseven hangi burç? İştar Gökseven hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

22 Ekim Doğumlu Ünlüler

İştar Gökseven Kaç Yaşında? İştar Gökseven Aslen Nereli? İştar Gökseven  Hangi Burç?

Başarılı oyuncu İştar Gökseven , 22 Ekim 1961 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan başarılı oyuncu Terazi burcudur.

Terazi Burcu Ünlüler

İştar Gökseven Kimdir?

Başarılı oyuncu İştar Gökseven , 22 Ekim 1961 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İştar Gökseven Ankara Koleji mezuniyetinin ardından Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Hemen akabinde Devlet Tiyatrolarında çalışmalara başlamış ve aynı zamanda bir çok sinema ve dizide rol almıştır. Eşi Ülkü Duru’da kendisi gibi tiyatrocudur. Bugüne kadar Bir Kadının Anatomisi, Çiçek Taksi, Bir Erkeğin Anatomisi, Ruhsar, Gemide, Dar Alanda Kısa Paslaşmalar, Deli Yürek, Karaoğlan, Yolda, Hayatım Sana Feda, Saklı Yüzler, Gazi, Yahşi Batı, Deli Saraylı, Memleket Meselesi, Keşanlı Ali Destanı, Köyü Yol, Kalp Hırsızı, Deli Gönül ve Dört Köşeli Üçgen gibi birçok projede rol almıştır. daha çok rollerde almakla beraberinde Vahşet Tanrısı, Saatleri Ayarlama Enstitüsü, Çayhane, Şerefe 20. Yüzyıl, Ayışığında Şamata ve Bir Anarşistin Kaza Sonucu Ölümü tiyatro oyuncularında sahne almıştır

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler