Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerVizyonda Neler Var? Bu Hafta Sonu Hangi Filmler İzlenebilir?

İlgili Postlar

Vizyonda Neler Var? Bu Hafta Sonu Hangi Filmler İzlenebilir?

Bu hafta yeni 7 film vizyonda. Filmler arasında en çok dikkat çeken Deliha 2 olsa da alternatif arayanlar için de seçenek oldukça fazla.  Sizler için bu hafta sinemada tercih edebileceğiniz filmlere dair kısa bir derleme yaptık.

Deliha 2

Zeliha’nın başından geçenlerin anlatıldığı Deliha 2, serinin birinci filminin devamı niteliğinde. İlk filmde daha çok hayatının aşkını aramaya çalışan ve talihsiz pek çok olayla karşı karşıya kalan Zeliha, bu sefer aşkı bir kenara bırakarak kariyeri için çaba gösterecek. Fakat Zeliha’nın iş yaşamı da beklenildiği kadar kolay olmayacak. Gupse Özay’ın kaleminden çıkan hikaye, ilk filminde olduğu gibi yine kahkaha ve komedi vaat ediyor.

Aramızdaki Sözler / The Mountain Between Us

Biraz gerilim biraz sır dolu film izlemek isteyenler için Aramızdaki Sözler bu haftanın filmi olabilir. Bir uçak kazası ve kaza sonrasında iki yabancının dağ başında hayatta kalma mücadelesini konu alan film senaryosuyla çok farklı olmasa da farklı bir tada sahip. Filmde en çok dikkat çeken ise Idris Elba ve Kate Winslet.

Yolcu / The Commuter

Michael McCauley’in başından geçenlerin anlatıldığı filmde, sıradan bir ailenin bir komplo sonucunda nelerle karşı karşıya kalabileceği anlatılıyor. Ailesiyle mutlu bir yaşam süren ve iyi bir işe sahip olan Michael McCauley’in suçlamalarla karşı karşıya kalması filmin odak noktası.  Liam Neeson’ın başrolde yer aldığı Yolcu, aksiyon ve gizem dolu bir film sunuyor.

Zirve / La Cordillera

Tüm dünyayı etkileyecek önemli bir toplantıya katılan Arjantin başkanı Hernan Blanco çok büyük bir baskı altındadır. Bir taraftan ailesine yapılan baskılar ve şantajlar diğer taraftan dünya liderlerinin kendisinden beklentileri Hernan Blanco’yu oldukça zorlar. Bir yanda koltuğunu korumaya çalışan bir lider diğer yanda ailesine zarar gelmesini hiç istemeyen bir aile reisi. Zirve, Hernan Blanco üzerinden farklı bir zor durumu beyazperdeye taşıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=PT0JC0jN0N0

Daha

Gaza’nın başından geçenlerin anlatıldığı filmde, 14 yaşındaki küçük bir çocuk ve bu çocuğun hayalleri samimi, sıcak bir dille anlatılıyor. Büyük bir şehirde yaşamak istese de zorlu hayat şartları Gaza’ya çok farklı bir hayat sürer. 24. Uluslararası Adana Film Festivali’nde ödül alan film, hayatın farklı bir kesitini ekrana taşıyor.

The Post

Sızdırılan Pentagon belgeleri ve bu belgeleri yayınlamaya karar veren Washington Post çalışanları. İki taraf da bu konuda varını yoğunu ortaya koyarken durum bir ülke meselesi haline gelir. Ödüllü yönetmen Steven Spielberg ile basın özgürlüğüne dair farklı bir film izlemek isteyenler The Post’u kaçırmamalı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler