Ana SayfaKültür ve SanatFilmler"Labirent: Son İsyan"da Kaçış Devam Ediyor

İlgili Postlar

“Labirent: Son İsyan”da Kaçış Devam Ediyor

Aksiyon ve gizem dolu film serisi Labirent, yeni filmiyle macerayı sürdürüyor. Yeni film Labirent: Son İsyan için paylaşılan yeni bilgilere göre Thomas ve arkadaşlarının hayatta kalmak için hala mücadeleye devam ettiği görülürken, yeni alınan risk grubu çok daha zorluyor.

Ölümcül Kaçış Başladı

Serinin son filmi olan Labirent: Son İsyan’da bu sefer şartlar çok daha zor ve aksiyonun dozu çok daha yüksek. Ölümcül bir kaçışa başlayacak olan grubun işi bu sefer daha zor. Bir tarafta Minho’yu kurtarmaya, bir taraftan ise Newt’ten kaçmaya çalışan Thomas ve arkadaşları, önlerindeki büyük bir engeli aşmak zorunda.

Üçleme Bitiyor

Labirent: Son İsyan ile birlikte tamamlanacak olan üçlemede final oldukça merak ediliyor. Başrollerde Thomas’ı canlandıran Dylan O’Brien, Newt karakteriyle Thomas Brodie-Sangster yer alırken bu oyunculara eşlik eden oyuncular ve filmdeki karakterleri şöyle; Rosa Salazar (Brenda), Giancarlo Esposito (Jorge), Ki Hong Lee (Minho) yer alırken, kadroda Kaya Scodelario (Teresa), Walton Goggins (Lawrence), Nathalie Emmanuel (Harriet), Katherine McNamara (Sonya), Patricia Clarkson (Ava Paige), Aidan Gillen (Janson), Dexter Darden (Frypan), Barry Pepper (Vince) ve Jacob Lofland (Aris).

26 Ocak itibari ile Türkiye’de vizyona girecek olan filmin yüksek gişeye ulaşması bekleniyor. Özellikle yayınlanan ilk 2 film ile birlikte yüksek izlenme oranlarına ulaşan Labirent, kendi alanının en iyi örneklerinden birisi olarak kabul ediliyor ve bu açıdan Labirent: Son İsyan ile birlikte film serisinin iyi bir final yapması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler