Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerOnur Saylak, Projelerine 'Daha' Devam Edecek: Dizi Geliyor

İlgili Postlar

Onur Saylak, Projelerine ‘Daha’ Devam Edecek: Dizi Geliyor

Ünlü Oyuncu Onur Saylak’ın yönetmen koltuğunda gördüğümüz ‘Daha’ filmi vizyona girdi. Filmin galasında izleyicilerle sohbet eden Saylak, şu anda film ekibiyle mini bir dizi hazırladıklarını belirterek 65 yaşındaki alzheimer hastası bir seri katilin hayatını anlatacaklarını ifade etti.

Aslen Ankaralı olan 31 yaşındaki oyuncu Onur Saylak, başarılı birçok yapımda izleyici karşısına çıkmış ve Tuba Büyüküstün’le olan 6 yıllık evliliğini geçtiğimiz senenin haziran ayında noktalamıştı. Oyunculuk hayatına aktif olarak devam eden Saylak, bu kez yönetmen koltuğunda karşımıza çıkıyor. Hakan Günday’ın kaleme aldığı ve çıktığı günden beri ilgi uyandıran kitabı ‘Daha’yı Onur Saylak sinema filmine uyarladı ve ilk kez İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) Galaları’nda gösterildi. Geçtiğimiz akşam Nişantaşı City’s AVM’de ilk kez seyirciyle buluşan filmin oyuncuları merak edilen soruları yanıtladı.

“HAKAN GÜNDAY’LA ÇOK TARTIŞTIK”

Daha filminin devamı geleceğini söyleyen Onur Saylak, şunları aktardı: “Bundan 3-4 yıl sonra, çok da geç kalmadan ve ‘Gaza’yı oynayan Hayat Van Eck biraz büyüdüğünde, ikincisini ve daha sonra da üçüncüsünü yapmak gibi bir planımız var. 500 sayfaya yakın bir kitap, her 50 sayfasından başka bir film çıkabilir. Bunun üzerine Hakan Günday’la çok tartıştık. Bir de devinen bir konu. 2013’de yayınlanan bir kitap. Güncel bir şeyler de eklemek istedik. Kitabın enstrümanıyla, filmin enstrümanı çok başka. İmgelem dünyası üzerine çok düşündük.”

“MÜLTECİLER BİZE ÇOK DESTEK OLDU”

Filmde oynayan Suriyeli mültecilerle ilgili sorulan soruya Saylak,  130’u aşkın yardımcı oyuncu olduğunu ifade ederek, “Antalya’da çektik bu filmi, Kumluca ve Mavikent’te. Ben gerçek göçmenlerle, mültecilerle çekmek istiyordum. Antalya’ya yerleşmiş aileler, sağ olsunlar bize yardıma geldiler. Gelmeleri de çok iyi oldu. Onların bize aktardığı anlattığı o kadar çok hikaye, detay vardı ki… Trajik bir cameo yapıyorlar bu filmin içerisinde. Kendilerini oynuyorlar. O yüzden de katkıları inanılmaz. Gerçekçiliği çok artırdılar ve bize çok büyük destek oldular” dedi.

SERİ KATİL DİZİSİ GELİYOR

‘Daha’ ekibiyle yakaladıkları uyumu mini bir diziyle de sürdüreceklerini anlatan Onur Saylak, son günlerin popüler dizi sitesi puhutv’de yayınlanmak üzere mini bir dizi çekeceklerinin müjdesini verdi. Dizi 10 bölümden oluşacak ve 65 yaşındaki alzheimer hastası bir seri katilin hayatı konu edilecek.

Onur Saylak Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler