Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerDeadpool 2 Ne Zaman Vizyonda Olacak?

İlgili Postlar

Deadpool 2 Ne Zaman Vizyonda Olacak?

Marvel tarafından yaratılan ve bugüne kadar en çok dikkat çeken kahramanlardan birisi olan Deadpool, 2. Filmiyle büyük bir beklenti yaratmış durumda. Yapılan yeni açıklamalarda Deadpool 2 için vizyon tarihinin öne çekildiği duyurulurken bu durum en çok Deadpool hayranlarını sevindirdi.

Deadpool 2 18 Mayıs’ta Vizyonda

Marvel tarafından yapılan açıklamalarda Deadpool 2’nin 1 Haziran tarihi itibari ile vizyonda olacağı belirtilmişti. Yapılan son açıklamada ise vizyon tarihinin öne çekildiği ve bu doğrultuda filmin 18 Mayıs tarihinde beyazperdede olacağı belirtildi. Deadpool 2 için en büyük handikaplardan birisi vizyondaki rakibi görülüyor. Öyle ki Deadpool 2’nin vizyona gireceği tarihlerde Slender Man de vizyonda olacak. Sony Pictures tarafından hazırlıkları sürdürülen film ile Deadpool 2 arasında nasıl bir rekabetin olacağı merak ediliyor.

Marvel’den İkinci Açıklama Geldi

Deadpool 2 için yapılan açıklamalar ile birlikte yeni X-Men filmi The New Mutants hakkında da önemli bir gelişme paylaşıldı. Film için daha önce 13 Nisan olarak açıklanan vizyon tarihi 10 ay ertelendi. Bu gelişme ile birlikte filmin yeni vizyon tarihi ise 22 Şubat 2019 oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler