Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerFatih Akın'ın Filminden Türkçe Altyazılı Klip Yayınlandı

İlgili Postlar

Fatih Akın’ın Filminden Türkçe Altyazılı Klip Yayınlandı

Geçtiğimiz günlerde yapılan Altın Küre’den ödülle dönen Fatih Akın’ın eni filmi Paramparça için Türkçe altyazılı bir klip yayınlandı. Altın Küre’den ödül alarak tüm dünyada dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Fatih Akın, Türkçe olarak da filmin fragmanını yayınlayarak bu konuda Türkiye’deki izleyicilerin de dikkatini çekmeyi başardı.

Başrolü Dikkat Çekiyordu

Diane Kruger’ın başrolde yer aldığı film, In the Fade olarak biliniyor. Türkçe’ye Paramparça olarak çevrilen film bugüne kadarki süreç içerisinde Altın Küre dışında pek çok festivale katılmıştı. Üstelik geçtiğimiz günlerde Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri’nin açıklanması ile birlikte film aynı kategoride bir ödül daha almayı başarmıştı. Şu anda film için gözler Oscar’a çevrilmiş durumda.

Film için paylaşılan Türkçe altyazılı klip ise şöyle;

https://youtu.be/ZJMgqAO4yCk

Yönetmenliğinin yanı sıra güçlü senaryo yazarlığıyla dikkat çeken Fatih Akın, filmde önemli isimleri bir araya getirmeyi başarmış durumda. Kruger dışında filmde dikkat çeken oyuncular; Numan Acar, Denis Moschitto ve Samia Muriel Chancrin. Film için paylaşılan Türkçe altyazılı fragman dışında Türkçe poster de paylaşılmış durumda. Filmin Türkçe posteri ise şöyle;

 

Paramparça Konusu Ne?

Film Katja adındaki bir kadını konu alıyor. Kocası ve çocuğuyla birlikte yaşayan Katja, Hamburg’ta yaşanan bir terör saldırısı sonrasında iki sevdiğini de bu saldırıda kaybediyor. Katja hakkını aramak için mahkemeye başvursa da mahkemeden istediği sonucu alamaz ve ardından içinde büyük bir öfke birikir. Bu öfke ile birlikte adaleti sağlamaya karar veren Katja, yolara düşer ve dikkat çeken bir intikam hikayesi de böylece başlar. Fatih Akın’ın güçlü kalemiyle oldukça dikkat çeken film, vizyona girdikten sonra yüksek izlenme rakamlarına ulaşabilecek düzeyde. Film Türkiye’de 2 Şubat itibari ile vizyonda olacak. Filmin vizyon başarısı ise önümüzdeki ay itibari ile görülecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler