Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerBKM’nin Yeni Projesi Yolda: Bülent Bey’in Hikayesi

İlgili Postlar

BKM’nin Yeni Projesi Yolda: Bülent Bey’in Hikayesi

BKM, sadece sinema filmleriyle değil, yaratıcı tiyatro oyunlarıyla da dikkat çekiyor. Özellikle Çok Güzel Hareketler Bunlar projesinin tutmuş olması, televizyonda yayınlanan skeç benzeri programlara da yol açmıştı. BKM’nin genç ekibi hem oyunculuklarıyla hem de yazarlık yetenekleri ile meslektaşlarına kıyasla fark yaratmaya devam ediyor.

Bülent Bey’in Hikayesi Geliyor

BKM, bu defa da Bülent Parlak’ın başrolde olacağı yeni bir tiyatro oyununu sahneye koymaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz gün kameralara konuşan Bülent Emrah Parlak ve Murat Eker, oyunla ilgili müjdeyi paylaştı. Bülent Emrah Parlak, “Bülent Bey’in Hikayesi” isimli yeni oyunda, bir adamın beynini canlandıracağını, adını veremeyeceği bazı sürpriz oyuncuların da video ile oyuna bağlanacağını ve adamın vücudundaki diğer organları oynayacağı bilgisini paylaştı. Oyun için oldukça heyecanlı olduğunu belirten ikili, o akşam ise Okan Çabalar’ın oyununu izlemek için orada bulunuyordu. Öte yandan Murat Eker bu aralar daha çok BKM oyunlarını izlemek için seyirci koltuklarında olacağını belirtti.

BMK Projeleri Tutuluyor

BKM tarafından bugüne kadar  beyazperdeye uyarlanan filmler yüksek izlenme alırken, yeni projede de benzer bir durumun yaşanması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler