Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerŞaban Oğlu Şaban TV8'de!

İlgili Postlar

Şaban Oğlu Şaban TV8’de!

TV8 Salı akşamı 1997 yapımı komedi filmi Şaban Oğlu Şaban ile izleyenlerini geçmişe götürecek. Kemal Sunal’ın da yer aldığı usta oyuncu kadrosu ile Şaban Oğlu Şaban’ın konusu, oyuncu kadrosu ve yayın saatine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Şaban Oğlu Şaban Filminin  Oyuncu Kadrosu

Askerde kumandanı Hüsamettin’i sürekli yaralayan ve türlü sakarlıklar yapan Şaban ile askerlikten sonra bir eğlence yerinde birlikte çalgıcılık yaptığı asker arkadaşı Ramazan, çalıştıkları yerde kanto yapan Nigar’a aşık olduklarını anlatan Şaban Oğlu Şaban’ın oyuncuları: Halit Akçatepe, Kemal Sunal, Ayşen Gruda, Şener Şen, Adile Naşit

Şaban Oğlu Şaban Filminin Konusu

Canciğer arkadaşlar Şaban ile Ramazan’ın komik öyküsü. Vatani görevini tamamlayan Şaban, tezkereyi alınca, eski komutanının yanında işe girer. Arkadaşı Ramazan’la birlikte, polisin bir türlü yakalayamadıkları kabadayı Kadırgalı Eşref’i yakalarlar ve kahraman olurlar. Bu başarılarından sonra Nazır Paşa onları gizli polis yapar. Bu arada Nazır Paşa’nın evinde kız kardeşinin elması çalınır. Nazır Paşa Şaban ve Ramazan’ı konağında araştırma yapmak ve elması bulmak için onları görevlendirir.

Salı akşamı maziye dönüş

1997 yapımı komedi filmi “Şaban Oğlu Şaban” 16 Ocak Salı akşamı saat 20.00’da TV8 ekranlarında! Yeşilçam sinemasının en eğlenceli yapıtlarından biri olan film özellikle içerisindeki kült karakterlerle, kült komedi filmlerinden biri olarak hafızalara kazınmıştır. Ertem Eğilmez’in yönettiği film izleyenleri maziye döndürecek film hem güldürecek hemde hayatta olmayan film yıldızlarını gördükçe hüzünlendirecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler