Ana SayfaKültür ve SanatFilmler“The Expendables 4” Gelecek Mi?

İlgili Postlar

“The Expendables 4” Gelecek Mi?

The Expendables dendiği zaman belki birçok kişinin kafasında bir şey belirmeyecektir ancak Cehennem Melekleri dediğimizde sanıyorum sinemaseverlerin büyük ilgi gösterdiği o meşhur film gözümüzün önünde canlanacaktır.

The Expendables 4 Devam Ediyor!

The Expendables efsanesi serinin 4. filmiyle devam edecek. Bu gelişmeyi ise Sylvester Stallone bizzat bildirdi. Başarılı oyuncu sosyal medya hesabından takipçilerine Cehennem Melekleri’nin 4. serisinin çok yakında olduğunu kendine has tarzıyla müjdeledi. Yayınladığı film karesinin altındaki nota “Gölge de biziz, duman da. Yükseliriz” şeklinde bir yazı bırakan Sylvester Stallone, filmin hayranlarını oldukça heyecanlandırdı. Birincisi 2010 senesinde çekilen The Expendables filminin çekilen iki devam filmi de, ilk filmi kadar yüksek gişe geliri elde etmeyi başardı.

Filmin en önemli özelliği, serinin her halkasında oyuncu halkasını sabit tutmaması ve sürekli genişletmesi. Daima yıldız oyuncularla kadrosuna boyut kazandırmasını başaran The Expendables filmi, kısa bir sürede fenomen olmayı başardı. Serideki bütün hikayelerin yaratıcısı olan Stallone, aynı zamanda filmin yönetmen koltuğunda da yer alıyor. Filmin çok büyük bir olasılıkla 2019 senesinin içinde seyircisi ile yeniden buluşması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler