Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerGörevimiz Tatil'den İlk Poster Geldi!

İlgili Postlar

Görevimiz Tatil’den İlk Poster Geldi!

Yerli komedi filmlerine bir yenisi daha ekleniyor. Uzun zamandan beri çalışmaları başlatılan Görevimiz Tatil için poster paylaşıldı. Kış döneminde vizyona girecek olan Görevimiz Tatil için Türkiye’de beklentiler oldukça yüksek olurken film oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Görevimiz Tatil Kadrosunda Önemli İsimler Var

Film yönetmeni olan Murat Şeker tarafından hazırlanan Görevimiz Tatil posteri film için bazı ipuçları veriyor. Demet Akbağ’ın başrolde yer alacağı filmde usta oyuncuya eşlik edecek bir diğer isim Zafer Algöz olacak. Mutlu ailesinin başından geçenlerin konu edinildiği filmde birbirinden komik olaylar ekrana taşınacak.

Görevimiz Tatil Konusu Ne?

Mutlu ailesinin reisi olan Sıtkı, eşi Türkan ve 2 çocukları Görevimiz Tatil filmiyle ekranlara gelecek. Sıtkı’nın çok cimri olması aile içinde her zaman sorun yaşanırken Türkan’ın hayattan bağlarını koparması ve bıkkın bir yaşam sürmesi aile içindeki sorunları daha da büyütüyor. Cimriliği nedeniyle ailesini tatile götürmeyen Sıtkı, bu durum karşısında çok memnun olsa da aile baskısı ve alınan destekler ile birlikte tatile çıkma kararı alır. Aile tatil için bir karavan kiralarken, hikaye de bu karar ile birlikte başlar.  Tatil için yola çıkan Mutlu ailesinin başı tatilde de zordadır. Yolda arabaları bozulan ve en yakın köye gitmek zorunda kalan aile, burada çok farklı olaylarla karşılaşır.

Görevimiz Tatil Oyuncuları Kimler?

Ailenin iki çocuğu Ali Keçeli ve Deniz Altan tarafından canlandırılacak. Film kadrosunda yer alan diğer önemli isimler ise Filiz Ahmet, Sinan Çalışkanoğlu, Hakan Bilgin, Onur Dilber, Sarp Akkaya, Enis Arılan ve Yılmaz Gruda.

Görevimiz Tatil Ne Zaman Vizyona Girecek?

Yapılan açıklamalara göre ilgi çeken senaryo 23 Şubat tarihi itibari ile vizyonda olacak. Filmin paylaşılan ilk posteri ise şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler