Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerShazam! 2019’da Geliyor!

İlgili Postlar

Shazam! 2019’da Geliyor!

Uzun zamandan beri hakkında yeni bilgiler gelen Shazam! filmi için vizyon yılı açıklandı. Yapılan açıklamalara göre Shazam! 2019 yılı itibari ile vizyonda olacak.

Wonder Woman ve Justice League gibi farklı ve dikkat çeken yapımlarıyla sinemada yüksek izlenme rakamlarına ulaşmayı başaran DC Sinematik Evreni, aynı başarısını Shazam! ile sürdürmek istiyor. Uzun zamandan beri yeni film için çalışmalar yaptığı bilinen DC, önceki filmlerdeki hedeflerini bu film ile yakalamayı hedefliyor. Her ne kadar yüksek izlenme oranlarına ulaşsa da DC’nin Justice League ile hedefleri büyük olduğu için gişe rakamları firma için düşük olarak kabul edilmişti.

5 Nisan’da Beyazperdede

5 Nisan 2019 tarihinde vizyonda olacak Shazam! bu açıdan DC için de büyük bir öneme sahip. Film tarihi için en önemli avantaj şu ana kadar iddialı bir yapımın Nisan ayında yayınlanmayacak olması. Bu bakımdan rakiplerin az olması Shazam! için hedeflerin daha kolay yakalanmasını sağlayabilir.

Shazam! Ne Anlatacak?

Filmde bazı detaylar şimdiden netleşmiş durumda. Özellikle karakterin gençlik ve yetişkin halini ekrana getirecek olan filmde, iki farklı oyuncu Shazam’ı canlandıracak. Açıklamalara göre yetişkin halinde Zachary Levi, çocuk halinde ise Asher Angel kamera karşısına geçecek. Shazam! kelimesi ile birlikte süper karaktere dönüşen ve normal bir yaşamı da olan Billy Batson’un hayatının ekranlara taşınacağı filmde, pek çok ünlü isim de yer alacak. Yapılan açıklamalara göre film kadrosunda yer alan önemli isimler şöyle; Jack Dylan Grazer, Grace Fulton, Cooper Andrews, Faithe Herman, Ian Chen, Jovan Armand ve David J. MacNeil bulunuyor. Bu güçlü oyuncu kadrosuyla vizyonda çok daha iddialı bir hale gelen DC, Shazam! ile birlikte hedeflerini de arttırmış durumda. Bu bakımdan şimdi gözler filmden gelecek haberlere ve vizyon tarihine çevrilmiş durumda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler