Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerLeonardo DiCaprio, Tarantino İle Yeniden Buluşuyor

İlgili Postlar

Leonardo DiCaprio, Tarantino İle Yeniden Buluşuyor

Başarılı performansıyla her zaman filmlerin aranan yüzlerinden birisi olan Leonardo DiCaprio, Tarantino ile yeniden bir araya geliyor. Tarantino’nun 9. filminde yer alacak oyuncu şimdiden konuşulmaya başlandı.

Leonardo DiCaprio uzun zamandan beri kamera karşısına geçmiyordu. En son The Revenant adlı filmiyle 2015 yılına damga vuran ve bu filmdeki rolüyle Oscar ödülü alan Leonardo DiCaprio, uzun süreli bir ara vermişti. Bu durum sevenlerinde büyük bir beklenti yaratırken beklenen haber geldi ve Leonardo DiCaprio’nun Tarantino’nun yeni filminde oynayacağı duyuruldu.

İlk Birliktelik Değil

İki isim daha önce de birlikte çalışmış ve sevilen yapımları ortaya koymayı başarmıştı. Django Unchained gibi unutulmaz eserlerde görülen ikilinin yeni filmi de bu nedenle beklentileri yükseltti. Yeni filmde karakteri ile ilgili çok fazla detay paylaşılmamış olsa da Leonardo DiCaprio’nun yaşlı bir karakterle izleyici karşısına çıkacağı duyuruldu.

Filmin ana konusu ise Charles Manson cinayetleri olacak. 1969 yılında geçecek olan film mekan olarak ise Los Angeles’ta olacak.

Spekülasyonlar Çok Fazla

Tarantino ve Leonardo DiCaprio’nun adının geçmesi film hakkında çok fazla spekülasyonun da gündeme gelmesine neden oluyor. Söylentiler arasında en çok heyecan yaratan ise Margot Robbie, Tom Cruise ve Brad Pitt gibi büyük yıldızların da filmde yer alacak olması. Fakat bu konuda kesin bir açıklama yapılmadı. Film için kesin bilgilerden biri ise filmin 9 Ağustos 2019’da vizyona girecek olması.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler