Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerDeliha 2 İle Hikaye Kaldığı Yerden Devam Edecek

İlgili Postlar

Deliha 2 İle Hikaye Kaldığı Yerden Devam Edecek

Gupse Özay tarafından yaratılan özel karakter Deliha’nın macerası Deliha 2 ile devam ediyor. Uzun zamandan beri konuşulan filmlerden birisi olmayı başaran ve ilk filmiyle gişeden tatmin edici bir sonuç alan Gupse Özay, şimdi Deliha 2 ile yeniden beyazperde heyecanı yaşayacak. Filmin ikinci serisinde yeniden başroldeki Zeliha, Eda ve Can’ın birbirinden komik hikayesi anlatılacak.

Deliha 2 Konusu Ne?

Aşk hayatında istediğini alamayan Zeliha, artık aşkı bırakarak kariyer yapmaya karar verir. Bu durum sandığı kadar kolay olmayacağı gibi iş bulmak da Zeliha için oldukça zordur. Aşçı olmak isteyen Zeliha, pek çok iş görüşmesi gerçekleştirse de hiçbirinden olumlu sonuç alamaz. Hayat giderek zorlaşırken, ummadığı bir anda restoranda çalışma şansı elde eden Zeliha, böylece iş yaşamına da başlamış olur. Fakat biraz heyecanlı, biraz sakar olan Zeliha için restoranda müşterilere servis yapmak giderek zorlaşır ve filmde işler böylece karışmaya başlar. Zeliha’nın patronu Can ve yakın arkadaşı Eda için bu durum da oldukça zor geçer ve Zeliha ile ikili arasındaki ilişki de böylece gelişmeye başlar.

Filmin Başrolünde Aksel Bonfil Var

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Aksel Bonfil, Deliha 2 ile birlikte önemli bir başrolde sevenlerinin karşısına çıkıyor. Filmde Eda karakterini canlandıran isim Eda Ece olurken, bu 3 başrol oyuncusuna filmde eşlik eden diğer isimler şöyle; Derya Alabora, Esin Eden, Hülya Duyar, Ali Çelik, Mehmet Er, Özlem Akınözü ve Fatih Özkan. Oyuncu kadrosuyla yeniden eğlence ve komedi vaat eden filmin, gişede nasıl bir sonuç alacağı ise merak ediliyor.

18 Ocak’ta Vizyonda

Uzun zamandan beri konuşulan Deliha 2 filmi 18 Ocak itibari ile vizyonda olacak. Film için bugüne kadar yayınlanan fragmanlar oldukça ilgi uyandırmış durumda. Deliha 2 fragmanı ise şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler