Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerMarilyn Monroe Hayatıyla Film Oluyor

İlgili Postlar

Marilyn Monroe Hayatıyla Film Oluyor

1900’lü yıllara damga vuran ünlü isim Marilyn Monroe için film hazırlıkları başladı. Yapılan açıklamalara göre Marilyn Monroe’nun vefatı öncesindeki son ayların konu edinileceği filmde Marilyn Monroe için bilinmeyenler ekranlara taşınacak.

Televizyona Uyaracak

ABD’li aktris ve model olan Marilyn Monroe için yapılacak proje şimdiden beklenti yaratmayı başarmış durumda. Dünya genelinde yakından takip edilen ve çok eski yıllar olmasına karşın hala büyük bir hayranlık duyulan Marilyn Monroe için nasıl bir projenin ortaya konulacağı merak ediliyor. Şu ana kadar gelen bilgilere göre Marilyn Monroe için daha fazla bilgiye ulaşılması adına araştırmaların yapıldığı belirtilirken özellikle Couchon’ Monroe’nun arkadaşları, Bert Stern, George Barris, Douglas Kirkland gibi isimlerle görüşmeler yapılıyor. Dizinin yapımcısı şu anda Michel Merkt olarak açıklanmış olsa da en çok merak edilen soru yanıt bulmadı. Monroe için hangi ünlü ismin düşünüldüğü merak ediliyor.

Dikkat Çekebilir

Marilyn Monroe hayatı için hayata geçirilecek olan filmde özellikle ünlü ismi canlandıracak oyuncu merak ediliyor. Bu konuda hiçbir bilgi sızdırılmış durumda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler