Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerVizyona hızlı giriş yapanlarda bu hafta; "Cingöz Necai Bir Efsanenin Dönüşü"

İlgili Postlar

Vizyona hızlı giriş yapanlarda bu hafta; “Cingöz Necai Bir Efsanenin Dönüşü”

Vizyona girmeden büyük yanlı uyandıran film, Cingöz Recai Bir Efsanenin Dönüşü izleyenlerinden tam not aldı. Kanal D ve Limon Film iş birliği ile Content Turkey imzası taşıyan, yönetmenliğini Onur Ünlü’nün yaptığı ve geçtiğimiz Cuma günü sinemaseverler ile buluşan Cingöz Recai Bir Efsanenin Dönüşü vizyona hızlı bir giriş yaptı.

258.655 kişi

Cingöz Recai Bir Efsanenin Dönüşü’nün senaryosu teknik anlamda kusursuz ilerlediği için izleyicide ilk başta görselliğe hitap eden filmin başrollerini Kenan İmirzalioğlu, Haluk Bilginer, Meryem Uzerli ve Musa Uzunlar’ın paylaştığı film geçtiğimiz hafta sonu 258.655 kişi tarafından izlendi.[irp]

Yurtdışında da Cingöz Recai Bir Efsanenin Dönüşü’ne büyük ilgi gösterildi

Türkiye’de çok sayıda kişi tarafından izlenen film Cingöz Recai Bir Efsanenin Dönüşü, yurtdışında da büyük ilgiyle karşılandı. Filmin Berlin ve Amsterdam’da gerçekleşen galalarında izdiham yaşandı. Sevenleri ile bir araya gelen ünlü oyuncular bol bol fotoğraf çektirip, sohbet ettiler.

Cingöz Recai Bir Efsanenin Dönüşü’nün genel hikaye öyküsü kısaca şu şekilde;

“İyiliksever hırsız” Cingöz Recai yıllar sonra yeni bir soygun için ekibiyle sahalara döner. Filme hızlı bir girişler başlayan Cingöz Recai polisle adeta oyun oynamaktadır. Ancak son işi bu şekilde ilerlemeyecek yılların intikamı da işin içinde olduğundan farklı olacaktır. Bu yüzden bu soygunu kendi ekibiyle yapmayacaktır. Karanlık bir çeteye dahil olur ve bir teknoloji dehasının evini soymak için kılıktan kılığa, oyundan oyuna geçerek, kimsenin bilmediği gerçek hedefine yaklaşmaya başlar. Yıllardır aradığı, kişisel bir kin güttüğü Hayalet, artık ona nefesi kadar yakındır. Tabii ki belası Baş Komiser Mehmet Rıza da peşinde.

Cingöz Recai Bir Efsanenin Dönüşü’nün izleyici geri bildirimleri olumlu

Kısa bir sürede geniş kitlelere ulaşan “Cingöz Recai Bir Efsanenin Dönüşü” filminde duygulara hitap edildiği kadar görselliğe de oldukça önem verdiği izleyenlerin genel yorumları arasındadır. Bazı basın yorumcuları ise haftaya hızlı bir başlangıç yapan “Cingöz Recai Bir Efsanenin Dönüşü” filmi hakkında düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: “Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü’ popüler sinema açısından ümit vaat eden bir projeydi. Ya da şöyle diyelim; yerli cephe adına sezonun merakla beklenen filmlerindendi.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler