Ana SayfaDizilerVer Elini Aşk’ın Yayın Tarihi Belli Oldu

İlgili Postlar

Ver Elini Aşk’ın Yayın Tarihi Belli Oldu

Başrollerde çok önemli isimlerin yer aldığı Ver Elini Aşk dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizi bu akşam saat 20.00 itibari ile ilk bölümüyle ekranlara gelecek.

Kanal D’de başlayacak yeni dizi Ver Elini Aşk için geri sayımı başladı. Yapılan tanıtımlar sonrasında oldukça dikkat çeken dizi, bu akşam ilk bölümüyle ekranlara gelecek ve izleyenlerle buluşacak. Başrollerinde Ali İl, Sevda Erginci ve Köksal Engür gibi çok önemli isimlerin yer aldığı dizi, hikayesiyle de dikkat çekiyor.

Ver Elini Aşk Künyesinde Kimler Var?

Salacak Yapım tarafından yapımcılığı üstlenilen dizide yönetmen Bora Onur. Senaryo ise Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in kaleminden çıktı.

7 Eylül Perşembe akşamı yayınlanacak ilk bölüm, dizi için oldukça kritik. Dizinin sevilip sevilmeyeceği ve reyting sıralamasında nasıl bir yer alacağı bu akşam itibariyle görülecek.  Komedi türünde oldukça farklı bir hikayeye sahip olan dizi, Türkiye’de başarılı bulunmayan komedi türünde oldukça iddialı. Bu bakımdan dizi izleyenleri de ekran başına bağlayacak.

Ver Elini Aşk Konusu Ne?

Dizide, tek gecelik ilişki yaşayan ve bu ilişkisinden bir çocuk sahibi olan çapkın Kaan ile ablasını aramak için İstanbul’a gelen Ayperi’nin hikayesi anlatılıyor. Su Bebek için dadılık yapacak Ayperi, Kaan ile sürecek uzun yaşantısında olaylar çok farklı boyutlara ulaşıyor.

Dizideki karakterler ve hikayeleri ise şöyle;

Ver Elini Aşk bu akşam saat 20.00’da 1. Bölümüyle Kanal D’de

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler