Ana SayfaDizilerSiyah Beyaz Aşk Başlıyor!

İlgili Postlar

Siyah Beyaz Aşk Başlıyor!

Kanal D’de yeni sezon itibari ile ekranlara gelecek Siyah Beyaz Aşk, şimdiden dikkat çekmeyi başardı. Dizinin başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay gibi iki önemli ismin yer alacak olması, dizinin beklenti yaratmasını sağladı. Üstelik oyuncu kadrosunda Muhammet Uzuner ve Arzu Gamze Kılınç gibi isimler de yer alıyor.

Siyah Beyaz Aşk Künyesinde Kimler Var?

Siyah Beyaz Aşk dizisinin künyesinde önemli, tanıdık isimler yer alıyor. Dizinin yönetmeni Yasin Uslu, senaryo yazarı Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon.

Siyah Beyaz Aşk Konusu Ne?

Dizide Ferhat ve Doktor Aslı’nın hikayesi anlatılacak. Aşkta zıt kutuplar, karşıtlıklar ele alınacak. Sevgiye çok inanan ve insanlara her zaman yardım etmeyi seven Doktor Aslı ile tam ters bir karakter olan sevmekten hoşlanmayan, insanlara zarar verebilecek Ferhat’ın ilişkisi Siyah Beyaz Aşk ile ekranlara getirilecek. İki ismin dizideki kesişmesi ise bir kaza ile olacak.

Ferhat, peşine düştüğü bir adamın yaralanması ile birlikte ona doktor bulur. Müdahaleyi yapacak doktor ise Aslı’dır ve Ferhat ile Aslı’nın hikayesi de böylece başlar. Aslı, kendisinin zorla alıkonmasına çok sinirlenir fakat zor durumdaki adama yardım eder. Fakat tüm bu olanlar sonrasında Aslı’nın şahit olmaması için Aslı’nın öldürülmesine karar verilir. Ferhat’ın dayısı Namık’ın verdiği bu emir sonrasında Ferhat, Aslı’yı öldürmek için yola çıkar. Ferhat ise son anda Aslı’ya yaşaması için tek şans sunar.

İlk Teaser Yayınlandı

Dizi için yayınlanan ilk teaser ise oldukça dikkat çekti. Yayınlanan kısa videoda, İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay’ın tango sahneleri büyük bir beğeni topladı. Bu sahneler ile ilgili elde edilen bilgilere göre iki oyuncu da diziye hazırlık için dans dersleri almış. Dans hocası ise Erdal Atik olmuş. Beğeni toplayan video ise şöyle;

https://www.youtube.com/watch?v=lL_lWwebbyY

Birce Akalay Kimdir?

İbrahim Çelikkol Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler