Ana SayfaDedikoduVelayet Davasında Karar Belli Oldu

İlgili Postlar

Velayet Davasında Karar Belli Oldu

Bir süre önce boşanan Özcan Deniz ve Feyza Aktan cephesinde sular durulmuyordu. Geçtiğimiz aylarda oğlunu darp ettiği gerekçesiyle Özcan Deniz Feyza Aktan’a velayet davası açmıştı. Çekişmeli geçen velayet davasında karar belli oldu.

Özcan Deniz Feyza Aktan’dan Dayak Yedi!

Özcan Deniz’in oğlu babasına gelmek istediğinde ise Feyza Aktan öfke patlaması yaşadı. Önce eski eşine tokat atan genç kadın, ardından Deniz’in kıyafetlerini parçaladığı iddia edilmişti.

Evden çıkarak kendisine gelmek isteyen oğlunu ise kolundan tutarak çektiği sırada yine iddiaya göre küçük çocuk kafasını kapıya çarptı. Bunun üzerine polis merkezine giderek şikayetçi olan Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan ile tartıştıklarını kendisini darp ettiğini ve ablası Eda Aktan’ın da kendisine hakaret ettiğini belirttiği söyleniyor. Bu iddialar üzerine gözler Özcan Deniz ve Feyza Aktan’dan gelecek açıklamaya çevrildi ancak konuyla ilgili iki taraftan da henüz bir açıklama gelmiş değil.

Özcan Deniz Kimdir?

Velayet Davasında Karar Belli Oldu

Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz’in velayetinin eski eşi Aktan’a verilmesine karar verildi. Mahkeme, çocuğun annesi Aktan’ın yanında kalmasına ve Özjan Dennis’in duruşmasının uzatılmasına karar verdi. Özjan Dennis, ağabeyi Ercan Dennis ve korumasıyla beklerken Aktan, avukatıyla 17 gün önce duruşmayı bekliyordu. İki tarafın da gergin olduğunu fark etmemiştim. Gizli duruşmaya basının katılmasına izin verilmedi. Duruşma sonunda Özcan Deniz önce bir avukat, ardından Feyza Aktan ile çıktı. Feyza Aktan’ın gözyaşlarını tutamadı.

 

Çocuğun anne Feyza Aktan’da kalmasına karar veren mahkeme, Özcan Deniz’in görüş günlerinin ise artırılmasına karar verdi.

“Oğlumla Görüşme Günlerim Arttırıldı”

Basın mensuplarının soruları üzerine Özcan Deniz, “Oğlumun yaşı küçük olduğu için hakime hanım olması gerektiği gibi hassas davrandı. Oğlumla görüşme günlerim artırıldı. Oğlum üstündeki haklarım biraz daha düzenlendi. Ama hala oğlumun velayeti ile ilgili daha okumadım açıkçası ya ben anlayamadım içeride çok kısa bir konuşma oldu. Okuyunca çok daha net anlayacağım. Ne karar verildiğiyle ilgili hala bir fikrim yok. Ama oğlumla ilgili görüşme günlerim artırıldı. Bu saatten sonra biraz daha oğlumla ilişkimiz bizim inisiyatifimizde olacak onu biliyorum” dedi.

Feyza Aktan’ın Avukatından Açıklamalar

Feyza Aktan’ın avukatı Altın Mimir ise “Açtıkları dava red oldu. Çocuğun velayeti müvekkilimde devam etmekte. Özcan Bey ile ilişkinin kısmen artırılması yönünde karar verildi. Ama öncesinde de zaten müvekkilim Özcan Bey ile çocuğu şahsi ilişkisinden daha fazla görüştürüyordu. Dolayısıyla açmış oldukları davada iddia ettikleri her şeyin gerçek dışı olduğu ve kanıtlayamadıkları açığa çıktı” diye konuştu.

Özcan Deniz Hakim Karşısına Çıktı

“Derin Bir Nefes Almaya İhtiyacım Var”

Feyza Aktan ise “Geçen 1,5 yılın ardından aslında bir sinir boşalması yaşadım. Hala da kararın farkında değilim. Gerçekten bittiğine inanamıyorum. Derin bir nefes almaya ihtiyacım var. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler