Ana SayfaDizilerVeda Mektubu 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ziya Seher'e Alanur Diye Sesleniyor!

İlgili Postlar

Veda Mektubu 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ziya Seher’e Alanur Diye Sesleniyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Veda Mektubu, 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Alanur ile Ziya’nın olduğu adrese giden Seher, ikiliyi beklemediği bir şekilde görüyor. Aslı’nın takıları rehin bıraktığının öğrenen Seher, yemekte genç kızı zor durumda bırakacak bir istekte bulunuyor. Alanur, o mektubu Seher’in yazdığını ispat etmeye çalışırken Hatice, o mektupla ilgili gerçeği ona kanıtlamasına yardım edeceğini söylüyor. Veda Mektubu 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ziya yemek masasında Seher’e, Alanur diye sesleniyor.

Ziya Seher’e Alanur Diye Sesleniyor!

Veda Mektubu 9. bölüm 1. fragmanında; Alanur’un hayatına yeniden girmesiyle adeta altüst olan Ziya, yemek masasında Seher’e Alanur diye hitap ediyor. Seher, bozulup masayı terk ediyor. Bu durumdan rahatsız olan Mehmet babasının annesine nasıl yanlış seslendiğini düşünmüyor ve bu durumdan şüphelenmeye başlıyor. Öte yandan Alanur, Hatice’nin yardım ve işbirliği teklifini kabul ediyor.

İşte Veda Mektubu 9. bölüm 1. fragmanı…

VEDA MEKTUBU 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Seher, Ziya’nın itirafı üzerine Alanur’un varlığından daha fazla kaçamıyor.  Artık, yıllardır içinde biriktirdiklerini dökme zamanıdır ve Alanur’la karşı karşıya gelen Seher, onunla sert bir yüzleşme yaşıyor. Seher bu durumu yeni öğrenmiş gibi davranıyor.

Ancak Alanur, mektup olayının Seher’in başının altından çıktığını ispatlamaya karar veriyor ve Seher’e açık açık savaş ilan ediyor. Her şeyin ortaya çıkmasıyla Aslı için tehlike çanları çalmaya başlıyor. Seher Aslı’yla yüzleşirken sırrını taşıyacağının sözünü veriyor.

Aslı’nın vicdanına oynayarak onu annesine karşı kışkırtıyor. Amacı ise, önce anne kızın arasını açmak, daha sonra Aslı’dan kurtulmayı düşünüyor. Aslı Seher’le aralarının düzeldiğini zannederek teselli buluyor.

Seher ikili arasında gerilim yaratacak durumlar oluşturmak için sinsi bir çabaya giriyor. Fakat görünen resimde Aslı ile Seher anne kız gibi oldukları için bu durum Hatice’nin zoruna gidiyor.

Bu savaşta kendini piyon gibi kullanılmış hissediyor. Bu da önemli bir karar almasına sebep oluyor. Bu savaşta kızını da kaybettiğini düşünerek yenilgi yaşayan Alanur’a beklenmedik bir teklifle geliyor. Hatice Alanur’a, o mektubu halası Seher’in yazdığını ispat edebileceğini söylüyor.

Tabi bu kararı Hatice, öncelikle Aslı’dan kurtulmak için alıyor. Tabi olayların ortaya çıkmasıyla halasının da kendisiyle ikili oynamasının intikamını almış olacaktır. Bu hamle Alanur için bir çıkış olacak mıdır? Mektupları Seher’in yazdığı ortaya çıkınca Ziya ile Seher arasında neler olacak? Karlı köşkünde kartlar yeniden dağıtılacak.

Veda Mektubu 8. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Seher Alanur’u Alenen Tehdit Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler