Ana SayfaDizilerÖmer 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Süreyya'nın Yalanı Ortalığı Karıştırıyor!

İlgili Postlar

Ömer 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Süreyya’nın Yalanı Ortalığı Karıştırıyor!

Star Tv’nin büyük bir beğeni ile izlenen dizisi Ömer, 13. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ömer Süreyya’ya, ona karşı bir şey hissetmediğini söyleyip nişanı atıyor. Gamze, Ömer ile Süreyya’yı öpüşürken gördükten sonra Erdal’la buluşup bir an evvel birlikte olmaları gerektiğini söylüyor. Erdal, ertesi gün Gamze’yi istemeye gitmek için Reşat’ı arıyor. Gamze, daha sonradan Ömer’in nişanı attığını öğreniyor. Ömer, Gamze’nin isteme töreninin olduğu akşam kapıya dayanıp ona, birlikte kaçıp uzaklara gitmeyi teklif ediyor. Ömer 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Süreyya’nın yalanı ortalığı karıştırıyor.

Süreyya’nın Yalanı Ortalığı Karıştırıyor!

Ömer 14. bölüm 1. fragmanında; Ömer Gamze’ye, Erdal’la nişanlanıp, onun da kendisinin de acı çekmesini istemediğini söylüyor. Gamze, içeri morali bozuk bir şekilde giriyor. Süreyya’nın babası Reşat’ın karşısına çıkıp ona hakaret ediyor. Ömer, Süreyya’nın babasının karşısına çıkıp kızıyla evlenmek istemediğini bunu neden anlamak istemediklerini söylüyor. Süreyya ise, Figen’in taktiklerine uyup Reşat’ın yanına gidip ona Ömer’in kendisiyle birlikte olduğunu söylüyor. Ömer ile Gamze’nin, hayalleri yine yarım kalıyor.

İşte Ömer 14. bölüm 1. fragmanı…

ÖMER 13. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hakan, sevgilisi tarafından terk edilince mecburen Nisa’ya geri dönüyor. Nisa, baba evinden kendi evine kocasıyla birlikte dönüyor. Ancak, artık ona hiç güvenmiyor. Gamze, Süreyya ile Ömer’i öpüşürken gördükten sonra yemekte onların yanlarına gelmemek için mutfakta oyalanıyor.

Onlar gittikten sonra Erdal’ı arayıp, onunla buluşuyor ve ona artık hep birlikte olmak istediğini söylüyor. Erdal, Gamze’ye yapmak istediği romantik evlenme teklifini ayak üstü yapıyor. Gamze, eve geldikten sonra annesine Erdal’la evlenme kararı aldıklarını söylüyor.

Ömer Süreyya’ya, ona karşı bir şey hissetmediğini söylüyor ve nişanı atıyor. Süreyya, ağlayarak eve gidince babası Reşat’ı arayıp Ömer’in nişanı neden attığını soruyor. Durumlardan haberi olmayan Reşat, şok oluyor. Ömer’i karşısına alıp konuşurken Erdal’dan telefon geliyor.

Erdal Reşat’a, ertesi gün Gamze’yi istemeye onu davet ettiğini söylüyor. Ömer de, o anda Gamze’nin Erdal’la evlenme kararı aldığını öğreniyor. Gamze, Süreyya’nın annesinden Ömer’in nişanı attığını öğreniyor ve önce çok mutlu oluyor. Sonra Ömer’le buluşuyor. Ömer Gamze’ye, Erdal’la evlenmesini istemediğini söylüyor.

Oda, bu evliliğin olması için çok çaba gösterdiğini söyleyip gidiyor. Figen, Ömer’siz yapamayacağını söyleyen ablasına, akıl veriyor. Ona, Ömer’le birlikte olduklarını babasına söylerse bu evliliğin mecburen olacağını söylüyor. Erdal, elinde çiçeklerle Gamze’yi istemeye gidiyor. Ömer, dayanamayıp kapıya dayanıyor ve Gamze’ye, bu evliliği yapmamasını birlikte kaçıp mutlu olabileceklerini söylüyor.

Ömer 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer Gamze’nin Erdal’la Evlenmesini Engellemeye Çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler