Ana SayfaDizilerÖmer 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer Gamze'nin Erdal'la Evlenmesini Engellemeye Çalışıyor!

İlgili Postlar

Ömer 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer Gamze’nin Erdal’la Evlenmesini Engellemeye Çalışıyor!

Star Tv’nin gözde dizisi Ömer, 13. yeni bölümüyle 17 nisan pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ömer, Süreyya’nın kendisini öpmesinden sonra ona karşı bir şey hissetmediğini anlar. Süreyya’ya ona karşı bir şey hissetmediğini söyleyip nişanı atar. Gamze, Ömer’in nişanı attığını duyunca havalara uçar. Ömer Gamze’ye, kendisinin Süreyya’dan ayrıldığını onun da Erdal’dan ayrılmasını istediğini söyler. Gamze ise, bunun olamayacağını söyler. Ömer 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ömer, Gamze’nin Erdal’la evlenmesini engellemeye çalışıyor.

Ömer Gamze’nin Erdal’la Evlenmesini Engellemeye Çalışıyor!

Ömer 13. bölüm 2. fragmanında; Süreyya’nın babası Ömer’in karşısına çıkıp kızının adını kirletmesine izin vermeyeceğini, kızıyla evlenmesi gerektiğini istediğini söylüyor. Ömer’in nişanı atmasına abisi ve babası büyük tepki gösteriyor. Erdal, Gamze’ye evlenme teklif ediyor. Gamze de kabul ediyor. Erdal Gamze’yi, istemeye geldiğinde Ömer kapıya dayanıyor ve Gamze’ye onu almaya geldiğini söylüyor.

İşte Ömer 13. bölüm 2. fragmanı…

ÖMER 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Ömer’in Tuna’yla konuşmasından sonra her şey değişir. Gamze, Tuna’nın Erdal’ı istemediği bahanesiyle onunla görüşmeme kararı almıştı. Ama Tuna’nın Ömer’le konuştuktan sonra Erdal’ı kabul etmesi her şeyi değiştirir. Erdal, bu duruma çok sevinir ve Ömer ile Süreyya’yı iftar yemeğine davet eder.

Yemekte Gamze, Ömer’e takılmaya devam eder. Süreyya, Gamze ile Erdal’ın tekrar bir araya geldiği için çok mutlu olur. Nisa, restoranda çalışmaya başlar. Tahir, eve yatak alıp gece yarısı Nisa’yı evine götürmek için kapısını çalar. Emine, annesinin markete gittiğini söyleyince Tahir küplere biner.

Nisa, işten izin alıp hemen eve döner. Tahir, zorla Nisa ve çocuklarını eve götürür. Şükran ise, onları kaçırmak için fare alıp evin içine dağıtır. Ama bu planı da suya düşer. Bu sefer Tahir herkesi babasının evine götürür. Emine, arkadaşıyla babasının kaldığı yere gider.

Orada babasıyla yüzleşen Emine, babasının çaldığı paraları yediğini ve annesinden boşanmak istediğini öğrenir. Arkadaşı ise, annesinin eve dönmesi için boynuna bıçak dayar ve annesine o adamı bırakıp eve dönmesini istediğini söyler. O da oğluna eve dönme sözü verir.

Emine, evde babasının dönmeyeceğini dayısına ve babasına söyler. O sırada kapı çaler ve Nisa karşısında Hakan’ı görür. Hakan, sevgilisi kendisini terk ettiği için mi yoksa Nisa’dan boşanmak için mi eve geri döndü?

Fatma, Tuna’yla konuşup Erdal’ı kabullendirdiği için Ömer ile Süreyya’yı yemeğe davet eder. Gamze, onların gelmesini balkonda beklemeye başlar. Süreyya Ömer’e, gördüğü rüyayı anlatırken onu dudağından öper. Gamze, onları görür.

Ömer 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer Nişanı Atıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler