Ana SayfaDizilerVatanım Sensin Bu Hafta Yok Mu? 47.Bölüm Fragmanı Neden Yayınlanmadı?

İlgili Postlar

Vatanım Sensin Bu Hafta Yok Mu? 47.Bölüm Fragmanı Neden Yayınlanmadı?

Vatanım Sensin dizisinin bu hafta merakla beklenilen 47.bölüm fragmanının yayınlanmaması merak uyandırdı. Peki, Vatanım Sensin bu hafta yayınlanacak mı? Detaylar haberimizde…

Kanal D’nin fenomen dizisi, bu haftaki yayın akışında görünüyor olsa da yeni fragmanı yerine geçen haftaki bölüm fragmanının olması izleyicilerin kafasını bir hayli karıştırdı. Vatanım Sensin’in, merakla beklenilen 47. bölümü ve fragmanının akibetiyle ilgili, kanal yönetiminden herhangi bir açıklama gelmezken; şu an, dizi filminden Hilal ve Leon karakterleriyle tanıdığımız oyuncular Miray Daner ve Boran Kuzum’un başarıları gündemde yer alıyor.

Gecce’den aldığımız habere göre geçtiğimiz günlerde; Miray Daner ve Boran Kuzum’un hayat verdiği Hilal ve Leon karakterleri, Amerika’da E! Entertainment Television’ın düzenlediği “En İyi TV Çifti” anketinde birinci olmuştu. Bu başarının ardından yeni fragmanın yayınlanmaması ‘Vatanım Sensin bu hafta yayınlanmayacak mı?’ sorusunu akıllara getirdi. Ayrıca, Hürriyet gazetesinden aldığımız habere göre de sevilen dizi filmin bu hafta özel bölümüyle ekranlarda olacağı iddia ediliyor.

Vatanım Sensin oyuncu kadrosu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler