Ana SayfaDizilerVatanım Sensin 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İlgili Postlar

Vatanım Sensin 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dün akşam 44. yeni bölümü ile izleyicisini ekran başına kilitleyen Vatanım Sensin dizisinin 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümünde Azize’nin Cevdet’i bulabilmek için mücadelesi heyecan yaratıyor. Vatanım Sensin’in önümüzdeki haftaya damga vurması garanti olarak görülen 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde…

Kanal D ekranlarının Perşembe akşamları heyecan dorukta izlenen iddialı dizisi Vatanım Sensin’in 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümü ile izleyicisini ekran başına kilitleyen sevilen diziye Azize’nin kocası Cevdet’i bulma çabaları damga vurdu. Peki, Vatanım Sensin 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 44. bölümde neler olmuştu?

Azize’nin başına gelenlerin intikamını alan Cevdet, bir an olsun rahatlarken, Azize ve Charles’ın en büyük korkusu da gerçeğe dönüştü. Cevdet, Yannis’i öldürerek Yunan Ordusu’nda infial yarattı. Ayrıca, taarruz öncesi Filippos tarafından görevinden alındı. Ayrıca, Cevdet’in, Ali Fuat Paşa ile birlikte yaptığı plan da suya düştü. Cevdet’i kurtarmak için harekete geçen Azize’nin her daim dikkat çeken vatansever ruhu, ailesini tehlikeye düşürmekte. Cevdet’in Yunan taarruzunda görev alma ihtimali sıfıra düşmüştür. Cevdet, vatanını kurtarmak için her şeyi göze almışken, Türk Ordusu büyük tehlikelere gebedir. Düşmanla mücadele eden Türk milleti, birçok tehlike ile karşı karşıya kalacaktır.

Vatanım sensin 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin dizisinin 45. yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Ancak, yayınlanır yayınlanmaz siz değerli okuyucularımız ile hemen paylaşacağız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler