Ana SayfaDizilerKanatsız Kuşlar 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Tuğba Nefise'yi yakıyor!

İlgili Postlar

Kanatsız Kuşlar 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Tuğba Nefise’yi yakıyor!

Kanatsız Kuşlar isimli dizinin 34. bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitleyen Kanatsız Kuşlar dizisinin yeni bölüm fragmanında nefes kesen olaylar göze çarpıyor. İşte Kanatsız Kuşlar’ın 34. yeni bölüm fragmanından dikkat çeken detaylar…

ATV ekranlarının perşembe akşamlarına damga vuran iddialı dizisi Kanatsız Kuşlar’da ortalık iyiden iyiye karışıyor. Son bölümü ile izleyicilerden tam not alan Kanatsız Kuşlar’ın 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında, izleyicinin nefesini tutarak izleyeceği anlat var.

Kanatsız Kuşlar 34. yeni bölüm fragmanında neler oluyor?

Muzaffere kavuşmak için her yolu deneyen Tuğba, “Hesaplaşma vakti” diyerek Nefise’ye gidiyor. Hastaneden çıkan Tuğba, Nefise’nin yaşadığı eve gidip “Muzaffer’e asla geri dönemeyeceksin, ASLA” diyerek Nefise’ye ve Azime’ye bayıltıcı sprey sıkarak onları bayıltıyor. Sonrasında üstlerine benzin döküyor ve Muzafferi arayıp Nefise’nin son anlarını gösteriyor. Muzaffer, sevdiği kadın Nefise’nin Tuğba’nın ellerinde ölümü beklediğini görünce Tuğba’ya ölüm tehditleri savurup onu bırakmasını söylüyor. Ancak, Muzaffere olan aşkından ve aralarına giren kişinin Nefise olduğunu düşünen Tuğba, Muzafferin tehditlerine pek de kulak asmıyor. Nefise, Tuğba’nın ellerinde yanarak can verecek mi? Bunu Kanatsız Kuşlar’ın önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 34. yeni bölümünde göreceğiz.

Kanatsız Kuşlar’ın son bölümümde neler oldu?

Kanatsız Kuşlar dizisinin dün akşam yayınlanan 33. bölümünde, Zeynep ve Onur’un başlarına ilginç olaylar gelmektedir. Zeynep, başlarına gelen olayların sebebinin Ahmet olduğunu düşünür ve bu nedenle çok tedirgindir. Cemre ve Emre ise rahat durmazlar. Ailenin haylaz kızı olan Cemre, yaptığı hareketler ile Emre’yi çileden çıkarırken, iki kardeş birbirine girer. Muzaffer, bu şekilde ilk babalık sınavını verir. Muzaffer, Nefise’ye son derece sıcak yaklaşımlarda bulunur. Muzaffere karşı ilgisiz olmayan Nefise, yelkenlerini indirir ve ikili arasında yakınlaşma olur. Muzaffer ve Nefise, uzun zaman sonra en sonunda gerçek bir aile gibi olmaya başlar. Kemal, tabi ki de boş durmaz ve Nefise’ye karşı olan niyetini iyiden iyiye açığa çıkarır, Nefise’ye aşık olduğunu belli eder. Muzaffer’e aşık olan ve defalarca reddedilmesine rağmen bir türlü pes etmeyen Tuğba da kötü planlar yapmaya ve uygulamaya başlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler