Ana SayfaDizilerSiyah İnci 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İlgili Postlar

Siyah İnci 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ekranların en iddialı dizileri arasında yer alan Siyah İnci, dün akşam yayınlanan son bölümü ile nefes kesti. İzleyiciyi heyecanlandıran dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde…

Star TV ekranlarında Perşembe akşamı yayınlanan Siyah İnci isimli sevilen dizi, dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitledi. Heyecan verici olaylara sahne olan Siyah İnci’nin yeni bölüm fragmanı merakla beklenirken, 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusuna yanıt aranıyor.

Siyah İnci dizisi son bölümde neler oldu?

Siyah İnci dizisinin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde, Vural, Kenan’dan kurtulduğunu düşünerek büyük bir mutlulukla kahvaltısını yapıyordu. Bir anda karşısında Kenan’ı görünce neye uğradığını şaşırdı. Öfkeden deliye dönen Vural, Kenan’ı öldürmesi için görev verdiği Gencer’den hesap sorar. Elindeki delillerle Demiroğlu ailesinden istediğini alacağından emin olan Defne, delilleri Sinan ve Vural’a sunar. Sinan ve Vural, bu manzara karşısında deliye döner. Her zaman hayalini kurduğu hayata sahip olduğunu düşünen Ebru, Defne’nin onu gerçeklerle yüzleştirmesinden pek de memnun olmaz. Sinan’a sahip olduğunu düşünen Ebru, Sinan’ın söyledikleri karşısında büyük hayal kırıklığı yaşar. Acnak, bunlara rağmen Ebru yine planlar yapmaya başlar. Irmak ise, Kenan’ın çocuklara karşı olan düşkünlüğünü net bir şekilde görür. Hastalığı nedeni ile sık sık sıkıntılı zamanlar yaşayan Irmak, doktorla görüşmesinin ardından öyle bir karar alır ki, herkesi şoke eder. Hazal, anne ve babasını evlendirmek için Kenan ile birlikte tekneyi hazırlarlar. Bunun yanı sıra, içten içe Kenan’ın da ona karşı eski sevgisinin devam ettiğini düşünür. Ancak, Kenan’ın onun hayatındaki yönlendirmesinin ardından büyük hayal kırıklığı yaşar.

Siyah İnci 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Siyah İnci’nin 20. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak, yayınlanır yayınlanmaz sizlere servis edilecektir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler