Ana SayfaDizilerÇukur'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı: "Bu herif Çukur'u terk edecek. İster tabutta,...

İlgili Postlar

Çukur’un yeni bölüm fragmanı yayınlandı: “Bu herif Çukur’u terk edecek. İster tabutta, ister yürüyerek!

Ekranların izlenme rekorları kıran Çukur dizisinin 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamlarına damga vuran Çukur’da işler iyiden iyiye karıştı. İdris Koçovalı, Vattolu’nun Çukur’u terk etmesini emretti, Yamaç, Vartolu’ya kardeşi olduğunu bildiğini itiraf etti. Çukur’un 16. yeni bölüm fragmanından nefes kesen detaylar haberimizde…

Çukur dizisi yeni bölüm fragmanı ile heyecanlandırdı

SHOW TV ekranlarının iddialı dizisi Çukur, yine bomba gibi bir bölüm ile izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Çukur dizisinin 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyiciyi ekran başına kilitlemesi garanti görünen Çukur’un yeni bölüm fragmanının en dikkat çekici detaylarını sizler için derledik.

Çukur 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Çukur’un önümüzdeki hafta Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 16. yeni bölümü, İdris Koçovalı ve henüz oğlu olduğunu bilmediği Vartolu’nun birbirlerine silah doğrulttukları sahne ile başlayacak. İki ezeli düşman, aynı zamanda da baba oğul olan İdris ve Vartolu’nun arasına, Yamaç giriyor. Yamaç, araya girerek İdris ve Vartolu savaşını bir süreliğine de olsa erteledi. Ancak, tabi ki de bu suların durulduğu anlamına gelmiyor.

İdris Koçovalı, Yamaç’a 24 saat içinde Vartolu’yu Çukur’dan göndermesini emrediyor. İdris, “Bu herif bu mahalleyi terk edecek. İster tabutta, ister yürüyerek” diyor. Yamaç, babasının sözleri üzerine Vartolu ile konuşmaya gidiyor. Vartolu, İdris’in emrine karşılık “Ben buradayım gelsin indirsin.” diyerek meydan okuyor. Böylece, Yamaç ve Vartolu arasında beklenen meydan okuma gerçekleşiyor. Vartolu, Yamaç’a “Sen hiçbir şey bilmiyorsun, konuşma!” diye bağırınca, Yamaç, Biliyorum Salih, biliyorum babamın oğlu.” diyerek yanıt veriyor ve gerçeği bildiğini itiraf ediyor. Vartolu, Yamaç’ın bu itirafı karşısında neye uğradığını şaşırıyor.

Çukur’un son bölümünde neler olmuştu?

Çukur dizisinin geçtiğimiz Pazartesi günü yayınlanan son bölümünde Yamaç, Vartolu’nun ağabeyi olduğunu öğrenmişti. Yamaç, bu gerçekle büyük bir yıkım yaşamıştı. İdris, bir oğlu olduğunu kendisinden yıllarca saklayan ve bunu neden yaptığını bir türlü söylemeyen Emmi’yi Çukur’dan kovmuştu. Paşa da Emmi ile birlikte gitmeye karar vermişti. Vartolu, Çukur’u terk etmek üzere olan Paşa ve Emmi’yi kaçırınca olanlar olmuştu. İdris, Paşa ve Emmi’nin gidişinden dolayı pişman olunca onları aramaya başlamış ve Vartolu’nun aldığını öğrenmişti. Soluğu Vartolu’nun evinde alan İdris, büyük yüzleşme ile karşı karşıya kalmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler