Ana SayfaDedikoduUsta Televizyoncu Ali Kırca Vefat Mı Etti?

İlgili Postlar

Usta Televizyoncu Ali Kırca Vefat Mı Etti?

Usta televizyoncu Ali Kırca’nın kalp krizi geçirdiği iddiası sosyal medyada gündem oldu. Kısa zamanda yayılan haberin ardından ilk açıklama Ali Kırca’nın meslektaşlarından geldi. Tüm detaylar haberimizde…

Usta Televizyoncu Ali Kırca Vefat Mı Etti?

Uzun süredir ekranlardan uzak olan televizyon habercisi Ali Kırca’nın hayatını kaybettiği iddia sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ölüm sebebinin ise kalp krizi olduğu belirtildi. Sosyal medyada yayılan bu söylenti üzerine  internette “Ali Kırca öldü mü?” sorusunun cevabı aranmaya başlandı. Kısa zamanda yayılan haberin ardından ilk açıklama Ali Kırca’nın meslektaşlarından geldi.

“Ali Kırca İle Konuştum”

Sosyal medya da yayılan haberin ardından Kırca ile konuştuğunu belirten Özlem Gürses “Ali Kırca ile az önce konuştum. 4 aylık torununu sevmekle meşgul… “bugün de ölmedim” dedi. 🙂 çok şükür hayatta… bu vesile ile beni mesleğe başlatan ve çok sevdiğim Ali beyin de sesini duymuş oldum.” dedi. Özlem Gürses’in ardından bir açıklama Gürkan Hacır’dan geldi. Gürkan Hacır ise “Usta Televizyoncu Ali Kırca’nın öldüğüne ilişkin haberler doğru değil.” ifadesini kullandı.

İşte Ali Kırca’nın Ölüm İddiasından Sonra Yapılan Açıklamalar:

Usta Televizyoncu Ali Kırca Vefat Mı Etti?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler