Ana SayfaÜnlülerUsta gazeteciden, Serel Yereli'nin çıplak paylaşımını eleştiren Demet Akalın'a yaylım ateşi

İlgili Postlar

Usta gazeteciden, Serel Yereli’nin çıplak paylaşımını eleştiren Demet Akalın’a yaylım ateşi

Usta gazeteci Fatih Altaylı, Serel Yereli’nin sosyal medya hesabından yaptığı üstsüz paylaşımının ardından eleştiride bulunan Demet Akalın’a sert çıktı. Altaylı, Demet Akalın’a “Size ne? Siz kimsiniz?” diye çıkıştı. Detaylar haberimizde…

Üstsüz Video Paylaşan Serel Yereli’den Açıklama!

Serel Yereli’den üstsüz paylaşım

Genç oyuncu Serel Yereli, geçtiğimiz günlerde bir arkadaşı ile birlikte İtalya’ya gitmişti. İtalya’da çimlerin üstünde üstsüz şekilde oturduğunu biz pozunu sosyal medya hesabından “Yaşasın özgür Avrupa” notu ile paylaşmıştı. Serel Yereli, üstsüz paylaşımı ile dikkat çekerken, eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Serel Yereli kimdir?

Serel Yereli’den üstsüz poz açıklaması

Üstsüz fotoğrafı çok eleştirilen Seren Yereli, konu hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak “Sosyal medya gerçek değildir, batının oyununa geliyorsunuz. Oltaya doluşan balıklar gibi, bir omuz görünce, belki de fikirlerinizi özgürce konuşabildiğiniz tek mecra burası olduğu için hayatınızda yazmadığınız kadar yazı yazıyorsunuz. Sosyal medyayı bu kadar ciddiye almanız kendinize saygısızlıktır. Sizin sorununuz storileri hayat hikayesi sanmanız. Kütüphaneleri yaşatalım, otobiyografiler öbür bölümde kapat şu telefonu.” şeklinde ifadeler kullandı.

İşte bu yüzden Serenay Sarıkaya’lar zirve oluyor!

Serel Yereli’nin sosyal medya hesabından üstsüz fotoğraf paylaşmasını eleştiren bir isim de ünlü şarkıcı Demet Akalın oldu. Akalın, sosyal medya hesabından konu hakkında yaptığı paylaşımda “İşte bu yüzden Serenay Sarıkaya’lar zirve oluyor! Bazıları da onun kaç gömlek altı.” şeklinde bir not yazmıştı.

Demet Akalın kimdir?

Fatih Altaylı’dan Demet Akalın’a eleştiri yağmuru: Siz kimsiniz?

Gazeteci Fatih Altaylı, Serel Yereli’nin üstsüz paylaşımını eleştiren Demet Akalın’a sert çıktı. Altaylı, Akalın’a “Genç bir dizi oyuncusu, İtalya’da üstsüz güneşlenmiş. Türkiye’deki bazı meşhur ablaları bu oyuncuya anında saldırıya geçmişler. O ablalara sormak isterim, “Size ne?” diye. Kılık kıyafet bekçisi misiniz? Edep muhafızı mısınız? Siz kimsiniz? Hangi hakla bu konuda ahkam kesme cürretini elde edersiniz? Bu hadsizliğinizin gerekçesi nedir!” dedi.

Demet Akalın ne diyecek?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın, üstsüz paylaşım yapan genç oyuncu Serel Yereli’yi eleştirmesi nedeniyle kendisini hedef alan Fatih Altaylı’ya yanıtı ne olacak? Ortalık kızışacak gibi görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler