Ana SayfaÜnlülerBülent Ersoy tekrar hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl?

İlgili Postlar

Bülent Ersoy tekrar hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl?

Aylardır hastaneye gidip gelen Bülent Ersoy, yeniden hastaneye kaldırıldı. Sağlığına bir türlü kavuşamayan Bülent Ersoy, yine neden hastalandı? Bu defa ne teşhis konuldu? Bülent Ersoy’un bilinmeyen ciddi bir hastalığı mı var? Yoksa gerçeği herkesten saklıyor mu? Bülent Ersoy’un sağlık durumu nasıl? Diva hakkında merak edilenler haberimizde…

Bülent Ersoy, 11 yıl sonra Popstar sahnesinde karşısına çıkan eski eşine kaç puan verdi?

Bülent Ersoy’dan kötü haber!

Müzik dünyasının Diva’sı Bülent Ersoy’dan bir kez daha kötü haber! Kış boyunca sık sık hastaneye kaldırıldığı haberleri ile gündeme gelen Bülent Ersoy, bir kez daha hastaneye kaldırıldı. Ersoy’a yapılan tetkiklerin sonucunda ağır grip teşhisi konulduğu öğrenildi. Önümüzdeki hafta Çarşamba günü canlı olarak yayınlanacak olan, jüri üyesi olduğu Popstar 2018 yarışmasına katılıp katılamayacağı merak konusu oldu.

Bülent Ersoy kimdir?

Bülent Ersoy Popstar 2018 canlı yayınına katılacak mı?

Popstar 2018 isimli ses yarışmasının yapımcısı ve sunucusu Osmantan Erkır, Türk Sanat Müziği ustası Bülent Ersoy hakkında yaptığı açıklamada “Yayında bizimle olmasını ümit ediyoruz. Bülent Hanım’ın doktoru önümüzdeki günlerde kararını verecek” dedi.

Bülent Ersoy’un katını boşalttılar

Usta sanatçı Bülent Ersoy’un yattığı hastanenin yönetiminin, Diva’nın bulunduğu katı boşalttığı, diğer hastaları da başka katlara taşıdıkları iddia edildi. Daha önce de bu tarz iddialar gündeme gelmişti. Ancak, iddiaların asılsız olduğu açıklanmıştı. Bu iddianın da asılsız olup olmadığı henüz kesin olarak bilinmiyor.

Eski eşle ilk karışılaşma

Bülent Erosy, geçtiğimiz günlerde eski eşi Armağan Uzun ile jüri koltuğunda oturduğu Popstar 2018 yarışmasına ilk kez karşı karşıya gelmişti. Yarışmacılardan Salih Zülüfoğlu ile aynı sahneyi paylaşan Armağan Uzun ve Salih Zülüfoğlu’na, eski eş Bülent Ersoy’un ilk puanı 50 olurken, sonrasında kararını değiştirerek 100 puan vermişti. Ancak, bu puanı sadece Salih Zülüfoğlu’na verdiğini ifade etmişti. Ersoy, puanını değiştirdiğini açıklarken, eski eşi Armağan Uzun’A bir göndermede bulunmuş ve onunla aynı sahneyi paylaşan yarışmacı Salih Zülüfoğlu’na hitaben “Bu numarayı sadece sana veriyorum. Haberin ola sadece sana. ‘Hayatımın en büyük hatasını yaptım’ diyenler. Sadece sana 100 veriyorum.” diye konuşmuştu. Bu anlar heyecanla izlenmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler