Ana SayfaDedikoduUraz Kaygılaroğlu ve Nesrin Cavadzade Aşk Mı Yaşıyor?

İlgili Postlar

Uraz Kaygılaroğlu ve Nesrin Cavadzade Aşk Mı Yaşıyor?

Kendisi gibi oyuncu Gökhan Alkan’la evlilik hazırlığı yapan Nesrin Cavadzade’nin kısa süre önce ilişkisini sonlandırmıştı. Birlikte çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından silen güzel oyuncunun adı sürpriz bir isimle aşk dedikodularına karşı. Cavadzade’nin gönlünü eski rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu’na kaptırdığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Çıkan haberlerin ardından yakışıklı oyuncudan açıklama geldi. Uraz Kaygılaroğlu ve Nesrin Cavadzade aşk mı yaşıyor? İşte yanıtı;

“İyi Ki Doğdun Aşk”

Partide Alkan takım elbisesi ve papyonuyla dikkat çekerken; Cavadzade’nin ışıltılı beyaz elbisesi çok beğenilmişti. Oyuncu çiftin kıyafet seçimleri hayranları tarafından “Nikah öncesi prova gibi” yorumları yapılmıştı. Cavadzade, Alkan’ı etiketlediği Instagram paylaşımına, “Happy birthday love (İyi ki doğdun aşk)” notunu düşmüştü.

Yakışıklı oyuncunun pastasındaki “Sensin” yazılı not da dikkatlerden kaçmamıştı. Çiftin aşk dolu karelerine 500 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum gelmişti.

“Kısmet Bu İşler”

Geçtiğimiz aylarda Bebek’te görüntülenen Cavadzade, nişanlısı Gökhan Alkan ile nikah masasına ne zaman oturmayı planladığı sorusuna “Annem bu kadar sormuyor ne zaman evleneceğimi, annemden daha çok soruyorsunuz. Kısmet bu işler, bakalım. Kafamızda herhangi bir tarih yok, olsa söylerim” yanıtını vererek sitem etmişti.

Evliliğe Giden Aşk Bitti

Aşklarını gözlerden uzak yaşamaya devam eden çift, son olarak ayrılık haberleriyle gündeme gelmişti. Birlikteliklerini noktaladıkları konuşulan çiftten yakışıklı oyuncu, Cavadzade’yi sosyal medyada takip etmeyi bırakmıştı. Alkan, ayrıca nişanlısıyla birlikte olan fotoğraflarını da kaldırmıştı.

Nesrin Cavadzade kimdir?

Gökhan Alkan Kimdir?

Uraz Kaygılaroğlu ve Nesrin Cavadzade Aşk Mı Yaşıyor?

Alkan ile çekilen fotoğraflarını geçtiğimiz günlerde kaldıran Nesrin Cavadzade hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Güzel oyuncunun ‘Üç Kuruş’ dizisindeki partneri Uraz Kaygılaroğlu ile yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü.

Çıkan haberlerin ardından Kaygılarıoğlu, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Ünlü oyuncu, “Bugün rol arkadaşım Nesrin Cavadzade’yle ilgili çıkan haber tamamen asılsızdır. İlgilisinin bilgisine” ifadelerini kullandı.

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler