Ana SayfaDedikoduNesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan Yolun Sonuna Mı Geldi?

İlgili Postlar

Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan Yolun Sonuna Mı Geldi?

Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan ve nikah masasına oturması beklenen Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan ayrılık iddialarıyla gündeme geldi. ‘Yasak Elma’ dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan oyuncu çiftten Alkan, Cavadzade ile olan fotoğraflarını da sildi. Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan yolun sonuna mı geldi?

Öpüşme Sahnesinden Rahatsız Oldu

Öte yandan daha önce Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan arasında ‘Kalp Yarası’ dizisi ile ilgili kıskançlık krizi yaşandığı ileri sürülmüştü. 39 yaşındaki Nesrin Cavadzade’nin, Alkan’ın rol arkadaşı Yağmur Tanrısevsin’le senaryo gereği öpüşmesini istemediği konuşulmuştu.

Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan Yolun Sonuna Mı Geldi?

Aşklarını gözlerden uzak yaşamaya devam eden çift, son olarak ayrılık haberleriyle gündeme geldi. Birlikteliklerini noktaladıkları konuşulan çiftten yakışıklı oyuncu, Cavadzade’yi sosyal medyada takip etmeyi bıraktı. Alkan, ayrıca nişanlısıyla birlikte olan fotoğraflarını da kaldırdı.

Ancak Nesrin Cavadzade’nin, nişanlısı Alkan ile birlikte çekilen fotoğraflarını kaldırmaması ve takibi bırakmaması dikkatlerden kaçmadı.

Nesrin Cavadzade Açıklama Yapmıştı

Çıkan haberlerin ardından Nesrin Cavadzade, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı. Ünlü oyuncu, gönderisinde şu ifadelere yer vermişti:

Değerli basın mensupları; Bugün hakkımda çıkan haberleri şaşkınlıkla okudum! Aylardır bazı yapımların ve bunların üzerinden pr çalışması yapan menajerlerin adımı kullanarak kendini gündemde tutma çabasına sessiz kaldım ama bugün hem şahsi hayatımda hem de meslek etiğime dil uzatacak kadar çizgiyi aşmış olmalarından dolayı bir cavabı hak ettiğine kanaat getirdim. Benim kimsenin icra ettiği sanata bir müdahalem olamaz! Bu kişi sevgilim bile olsa. Çünkü ben de aynı işi, sevgiyle ve tutkuyla yapıyorum. Benim yaptığım işe kimsenin karışamayacağı gerçeği gibi ben de kimsenin işine karışamam. Ayrıca oyunculuk sanatını anlamak için önümde 20 yılım vardı, emin olun anladım. Darısı anlayamayanların başına. Sevgilerimle…

Nesrin Cavadzade kimdir?

Gökhan Alkan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler