Ana SayfaDedikoduUraz Kaygılaroğlu Gönlünü Kaptırdı Mı?

İlgili Postlar

Uraz Kaygılaroğlu Gönlünü Kaptırdı Mı?

Son dönemlerin en sevilen oyuncuları arasında yer alan Uraz Kaygılaroğlu geçtiğimiz sene dört buçuk senelik eşi Melis İşiten’le yollarını ayıracaklarını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurmuştu. Çiftin bu haberi tüm sevenlerini üzmüştü. Boşandıktan beri özel hayatıyla gündeme gelmeyen başarılı oyuncunun bir sosyal medya fenomeniyle aşk yaşamaya başladığı iddia ediliyor. “Uraz Kaygılaroğlu gönlü kaptırdı mı?” sorusunun cevabı haberimizde;

Kızına Düşkünlüğü Göz Kamaştırıyor

2014 senesinde dünya evine giren Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten çifti 2016 senesinde kızları Ada’yı kucaklarına aldı. Birbirine en uyumlu ikili olarak görülen çiftin kızlarıyla sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar sevenlerinden binlerce beğeni alırken Uraz Kaygılaroğlu’nun kızına düşkünlüğü de gözlerden kaçmamış ve ünlü oyuncu örnek baba olarak anılmaya başlanmıştı.

Uraz Kaygılaroğlu’nun Evliliğini İhanet Mi Bitirdi?

Büyük Aşk Bitti

Yaptıkları paylaşımlarla zaman zaman herkesi kıskandıran çift gözlerindeki bakışlarla aşka umudu kalmayanlara bir ışık tutmuş ve ayrılık haberi hiç beklenmeyen bir gelişme olmuştu. Boşanacaklarını sosyal medya hesaplarından yaptıkları duygusal bir paylaşımla duyuran çiftin daha bir hafta öncesine kadar birlikte fotoğraf paylaşmış olmaları kafaları karıştırdı. Ancak kısa süre sonra Uraz Kaygılaroğlu‘nun rol arkadaşı Melis Tütüncüler’le yasak bir aşk yaşadığı ve evliliğinin bu nedenle bittiği iddia edildi.

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

Uraz Kaygılaroğlu Gönlünü Kaptırdı Mı?

6 ay önce eşi Melis İşiten‘den boşanan ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun bir süre önce sosyal medya fenomeni Mehtap Algül ile bir aşka yelken açtığı iddia ediliyor. İkilinin başta yakın arkadaş olduğu ancak sonrasında bu yakınlığın aşka dönüştüğü yönünde ciddi iddialar var. Geçtiğimiz günlerde Algül’ün sosyal medya hesabından “Ezhel’in ‘Shawty bana baksan” açıklamasıyla fotoğraf paylaşması üzerine, Kaygılaroğlu’nun “Shawty benimle misin bu akşam?” paylaşımını yapması ikili arasındaki aşk iddialarını güçlendirdi.

Melis İşiten Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler