Ana SayfaÜnlülerÜnlülerin Takipçi Sayısı

İlgili Postlar

Ünlülerin Takipçi Sayısı

Herkesin evlere kapandığı bu günlerde sosyal medya kullanımları da oldukça atmış durumda. E tabi bu dönemde en çok paylaşım yapanlar arasında ünlü isimlerde bulunuyor. Sosyal medya artık hepimiz için evlerde keyfili zaman geçirmenin bir aracısı olmuş durumdayken en çok merak edilen konulardan biri de medyatik isimlerin takipçi sayısı oldu. Bizde sizler için bu yazımızda ünlü isimlerin sosyal medyada ne kadar popüler olduğunu kaleme aldık. İşte ünlülerin takipçi sayısı;

Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya
Serenay Sarıkaya

Mavi reklamlarıyla adını tüm dünyaya duyuran ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, en çok takipçisi bulunan Türk oyuncular arasında. Sosyal medya hesabını aynı zamanda bir gelir kapısı olarak da kullanan ünlü oyuncunun bazı reklam anlaşmalı paylaşımları görüntülenme başına kazanç sağlıyor. Serenay Sarıkaya sosyal medyada 9,2 milyon takipçisi var.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Hande Erçel

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Hande Erçel‘in ise 12,1 milyon takipçisi var.

Hande Erçel Kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ

“Gümüş” dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan ve bugüne dek canlandırdığı karakterle herkesi kendine hayran bırakan Kıvanç Tatlıtuğ‘nun sosyal medyayla pek arası yok. Sosyal medyayı oldukça az kullanan ve gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Kıvanç Tatlıtuğ’un takipçi sayısı 3,2 milyon.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

Acun Ilıcalı

“Acun Firarda” programıyla büyük bir çıkış yakalayan ve Türk televizyonlarına yeni yarışma formatlarını dahil eden Acun Ilıcalı‘nın sosyal medyada  8,9 milyon takipçisi var.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Neslihan Atagül

Neslihan Atagül Yok Oluşu

Samimi ve içten tavırlarıyla Türk halkının gönlünü çelen başarılı oyuncu Neslihan Atagül‘ü 8,9 milyon kişi takip ediyor.

Neslihan Atagül Kimdir?

Sinem Kobal

Sinem Kobal'ın Yeni Saçı Sosyal Medyada Gündem Oldu..

“Romantik Komedi” filmindeki performansıyla akıllara kazınan 2016 yılında oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile nikah masasına oturan ve ekranlardan uzak olan Sinem Kobal‘ı 5,5 milyon kişi takip ediyor.

Sinem Kobal Kimdir?

Fahriye Evcen

Fahriye Evcen'in Babası Vefat Etti! Acı Gün!

Sosyal medya hesabından yaptığı her paylaşımla gündem haline gelen Fahriye Evcen‘in takipçi sayısı ise  9,8 milyon.

Fahriye Evcen Kimdir?

Burak Özçivit

“Best Model” yarışmasından birinci olduktan sonra hızlı bir yükseliş yakalayan ve günümüzde şöhreti Ortadoğu’ya uzanan Burak Özçivit‘in takipçisi sayısı 14,6 milyon.

Burak Özçivit Kimdir?

Cem Yılmaz

Cem Yılmaz İsyan Etti; "Bıktım, Ben...."

Son dönemlerde Serenay Sarıkaya’yla yaşadığı aşk nedeniyle gündemden düşmeyen ünlü komedyen Cem Yılmaz‘ı 4,9 milyon kişi takip ediyor.

Cem Yılmaz Kimdir?

Demet Akalın

Demet Akalın Rekoru

Her sözüyle magazin dünyasının gündemine oturan Demet Akalın’ı ise 9 milyon kişi takip ediyor.

Demet Akalın Kimdir?

Hadise

Dünya Kadınlar Günü'nde Hadise'den Tanıtım Videosu!..

Sahne şovlarının yanı sıra son dönemlerde Kaan Yıldırım’la yaşadığı aşkla adından sıklıkla söz ettiren Hadise‘nin ise sosyal medyada 11,5 milyon takipçisi bulunuyor.

Hadise Kimdir?

Murat Boz

Murat Boz'un Sosyal Medyada Yaptığı Tepki Çeken Çağrısı!..

“Mecnun Olamam” ben şarkısıyla çıkış yapan ve yıllar içerisinde bunu kanıtlayan yakışıklı popçu Murat Boz‘un takipçi sayısı 10.4 milyon.

Murat Boz Kimdir?

Uraz Kaygılaroğlu

Uraz Kaygılaroğlu Gönlünü Kaptırdı Mı?

Kiloluyken sempatikliğiyle, zayıfladıktan sonra karizmasıyla genç kızların gönlüne taht kurarak erkeklerin sinirine dokunan ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğu‘nun ise sosyal medyada 1,8 milyon takipçisi bulunuyor.

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler