Ana SayfaDedikoduEce Erken Haftalar Sonra Özür Diledi!

İlgili Postlar

Ece Erken Haftalar Sonra Özür Diledi!

Geçtiğimiz ay Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yla yasadığı yasak aşkın ortaya çıkmasıyla eleştiri yağmuruna tutulan Ece Erken iddiaları doğrulayarak yanlış bir şey yapmadığını dile getirmiş hatta kendisini eleştirenlere sert çıkışlarda bulunmuştu. Daha önce ihanet olaylarında tabiri cayizsse ağız açıp göz yuman ünlü sunucunun bu tutumu sunuculuğunu yaptığı programda da işlerin kötüye gitmesine neden olmuş ve istifa etmek durumunda kalmıştı. Her şeye rağmen yasak aşk yaşamadığını iddia eden Ece Erken haftalar sonra özür diledi!

Yasak Aşk İddialarını Reddeti

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun sevgililer gününde Ece Erken’e boşanma evraklarını göstermesiyle ortaya çıkan bu aşk büyük bir tepki çekmişti. Ece Erken ise sunuculuğunu yaptığı magazin programında Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşadığını kabul etmiş ancak “Yasak aşk” kavramına itiraz etmişti. Erkek arkadaşını kızıyla bile tanıştırdığını açıklayan Ece Erken ” “Ortada ne gizli, ne de yasak bir aşk” yok sözleriyle gündeme damgasını vurmuştu.

2.Sayfa Sunucuları Müge Ve Gülşen Ece Erken’i İfşa Etti!

Canlı Yayında İstifa

Yasak aşkın ardından geçmişte Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve eşinin araçlarını parçaladığı bir videoyla gündeme gelen Ece Erken “Gerçeklerin ortaya çıkacağını da biliyorum. Hiç lafı uzatmayacağım. İstifa etmem istenmedi. Onu da söylersiniz ya… Gerçekten tatile ihtiyacım var. Gerçekten yoruldum. Çünkü ben bir mücadelenin içinde değildim. Mücadelenin içerisinde bir şeyi bozmaya çalışan üçüncü şahıslar olur. Ben hiçbir zaman üçüncü şahıs olmadım. o yüzden de her şeyin arkasında Şafak Bey zaten. Şafak Bey gereken açıklamayı yaptıktan sonra da bana söz söylemek düşmez. Hepinize çok teşekkür etmek istiyorum.” sözleriyle canlı yayında istifa etti.

Ece Erken Haftalar Sonra Özür Diledi!

Sabah saatlerinde sosyal medya hesabından takipçilerinin Kandil’ini kutlayan Ece Erken paylaştığı fotoğrafa “Instagramda 2-3 isimsiz, kendilerine sahte isim takan hesaplar var. Twitter’da da böyle troll hesaplar var… Kiminle muhattap olduğumuzu bile bilmediğimiz hesaplar…  (Evet ben de açtım zamanında ama asla kimseye hakaret etmek için değil, bir iş yapıyordum ve benim kendi hesabımı engelleyen magazin siteleri ve diğer hesaplar vardı, onlara bakıyorduk yayında o kadar. Kendimi korumak, başkasına hakaret etmek veya kendime iltifat etmek gibi saçma sapan açılan hesaplar değildi ve programdan ayrıldım o gün kapattım.) Ne tweet atsam, ne paylaşsam hemen anlam yükleyip yazılan hakaretler… Zamanında ben de 2 yıl magazin yaptım, eleştirdim, haddimi aştığım yerde dava açıldı… Ama insanlara küfürler hakaretler etmedim, hatam varsa da özür diledim…” notunu düştü.

Ece Erken Kimdir?

Ece Erken'den Özür
Ece Erken’den Özür

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler