Ana SayfaDedikoduÜnlülerin Pahalı Saatlere Olan Tutkusu

İlgili Postlar

Ünlülerin Pahalı Saatlere Olan Tutkusu

Özellikle erkeklerin takı olarak en çok tercih ettiği ve en çok kullandığı eşya kol saatleridir. Bir çok erkek için saat tutku ve kalitenin göstergesidir.

Nusret’ten Acun Ilıcalı’ya, Cem Yılmaz’dan Arda Turan’a hangi ünlü hangi marka saati kullanıyor. İşte saat tutkusu olan ünlü isimler ve tercihleri…

ENGİN ALTAN DÜZYATAN

Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan kendisi için dünyanın en popüler ve pahalı saatlerinden biri olan Patek Philippe Nautilus sipariş etti. Günaydın’dan Bülent Cankurt’un haberine göre Düzyatan’ın ödülüne kavuşması için yaklaşık iki yıl beklemesi gerekiyor. Çünkü tamamen el yapımı olan ve sınırlı sayıda üretilen saat için sıra var.

Engin Altan Düzyatan’ın sipariş ettiği saatin fiyati ise 24 bin 100 İsviçre Frangı. Bugünkü kurla yaklaşık 94 bin TL. Aynı saatin karaborsadaki ikinci el fiyatı yaklaşık 150 bin lira.

NUSRET

Ünü Türkiye sınırlarını aşan Nusret Gökçe, Patek Philippe’in Nautilus Jumbo Gold modelinden satın aldı. Gökçe’nin, yeni saati için 330 bin TL ödediği konuşuluyor.

Ünlü etçinin koleksiyonunda Rolex ve Audemars Piguet gibi markalar da bulunuyor.

ACUN ILICALI

Acun Ilıcalı da saat tutkusu olan isimlerden. Ilıcalı’nın en çok kullandığı Richard Mille’nin RM 011 Felipe Massa modelinin değeri ise 150 bin dolar. Richard Mille’nin saatleri 100 bin ila 3 milyon dolar arasında değişiyor.

Ilıcalı’nın el yapımı saat tutkunlarının yakından tanıdığı, Greubel Forsey markayı da tercih ettiği biliniyor..

KIVANÇ TATLITUĞ

Cesur ve Güzel’in Cesur’u Kıvanç Tatlıtuğ’un kullandığı saatler arasında en çok bilineni ise bir dönem reklam yüzü olduğu TW Steel.

Ancak Tatlıtuğ, bu yıl Cesur ve Güzel’de Sühan (Tuba Büyüküstün) karakterinin kendisine hediye ettiği 1893 model Johengrin marka antika saati ile de çok konuşuldu.

KENAN İMİRZALIOĞLU

Saat tercihini zevkine göre belirleyen isimlerden Kenan İmirzalıoğlu ise Frank Muller’i tercih ediyor.

Ancak oyuncunun zon zamanlar da 15 bin liraya Rolex Milagus marka saat aldığı ve eşi Sinem Kobal’ın da kendisine 10 bin lira değerinde Rolex Date Just marka bir saat hediye ettiği biliniyor..

CEM YILMAZ

Cem Yılmaz da saat tutkusu olan isimlerden. Usta komedyenin dünyada sadece 400 adet üretilen ve Türkiye’ye iki adet gönderilen Panerai PAM 317 satın aldığı biliniyor.

Cem Yılmaz’ın koleksiyonundaki diğer markalar ise; Rolex, Audemars Piguet, Richard Mille gibi dünyaca ünlü saat markaları.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler