Ana SayfaDedikoduMert Fırat:’’Vah Vah Bunu Haber Sananlara’’

İlgili Postlar

Mert Fırat:’’Vah Vah Bunu Haber Sananlara’’

Elbette toplu taşıma araçlarını yalnızca sıradan insanlar kullanmıyor.. özellikle sanat camiasından bazı isimler bu konu da oldukça hassas..Gösteri dünyasının ünlü isimleri de toplu taşıma araçlarına binerek seyahat ediyor. İşte halkın arasına karışmaktan çekinmeyen yerli ve yabancı ünlü isimlerden bazıları…

MERT FIRAT

Star TV ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler’in Serhan’ı Mert Fırat, Kadıköy metrosunda seyahat etti. 36 yaşındaki ünlü oyuncu metronun içinde yaptığı selfie’yi “Metroculuk. Kadıköy-Ataşehir” notuyla Instagram sayfasına yükledi.

‘BEN HEP BURALARDAYDIM’

Fırat metro kullanmasıyla ilgili haber ve yorumlar üzerine Twitter üzerinden açıklama yaptı:

“Vah vah bunu “haber” sananlara..
Bir de altina şov yapıyor diye yazanlar
“ Ün ” zokasını yutmadım çok şükür,
Hiç ara vermedim ne metroya ne vapura vermeyeceğim de.
Ben hep buralardaydım da siz yeni farkettiniz demeli herhalde”

 

ASENA TUĞRUL

Oyuncu meslektaşı Şahin Irmak’la nişanlı olan ve Diriliş Ertuğrul, Filinta, Seksenler gibi dizilerin yanı sıra birçok filmde de rol alan Asena Tuğal önceki gün otobüse binerken görüntülendi.

Yanında anne ve babasının da olduğu görülen Tuğal, Levent’ten Mecidiyeköy’e giden halk otobüsüne bindi. Kalabalık otobüste ayakta yolculuk eden Tuğal, muhabirlere el salladı.

33 yaşındaki oyuncu daha önce ise bisikletinin üzerinde köpeğini sırt çantasında taşırken görüntülenmişti.

ŞENAY AKAY 

Best Model Of Turkey yarışmasıyla adını duyuran daha sonra mankenlik ve oyunculuk yapmaya devam eden Şenay Akay, Instagram hesabında “Metro” notuyla toplu taşımada seyahat ederken fotoğrafını yükledi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler